Motivul pentru care Meghan Markle nu a fost pusa de Harry sa semneze un contract prenuptial desi ea a mai fost casatorita si a trecut printr-un divort!

Publicat: 24 Aug. 2018, 10:46 News 3

S-ar putea sa fie o dovada de incredere sau de dragoste “oarba”, dar familia regala merge foarte mult pe incredere.

De ce nu a semnat Meghan Markle un contract prenuptial cu Printul Harry? Desi poate in Romania nu sunt foarte obisnuite, in Occident si mai ales in SUA contractele prenuptiale sunt foarte des intalnite.

In general oamenii cu bani prefera sa-si securizeze averile in eventualitatea unui divort si le cer partenerilor sa semneze astfel de acte inainte de casatorie. Totusi desi Meghan Markle a mai fost casatorita si deci a divortat, printul Harry care are o avere personala estimata la peste 30 de milioane de euro nu i-a cerut sa semneze niciun contract de acest fel.

Chiar daca nu e nimic romantic in semnarea unui asemenea contract este de remarcat ca implica si o mare dovada de incredere in eventualitatea separarii, Meghan putand sa-i ceara printului Harry o suma uriasa de bani din averea lui, existand chiar si un precedent celebru in familia regala pentru asa ceva.

Estimarile oficiale arata ca familia regala ar avea aproximativ 70 de milioane de euro cash in diferite depozite bancare, iar averea atribuita doar lui Harry ar fi undeva la 30 de milioane de euro. Trei dintre cei 4 copii ai reginei au divortat iar acest lucru ar fi trebuit sa fie un motiv in plus pentru familia regala sa reconsidere pozitia fata de contractele prenuptiale.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Aug. 2018, 10:46 News 3
Pe aceeași temă