Camera tacuta in care oamenii nu pot sta mai mult de 45 de minute! Ce se intampla in interior si de ce a costat 1,5 milioane de dolari VIDEO

Publicat: 09 Mar. 2019, 18:58 News 3

In camera tacuta de la Microsoft, oamenii nu pot rezista mai mult de 45 de minute. Explicatia e una care i-ar soca pe multi, dar reprezinta un adevar nestiut.

Camera tacuta sau anecoica se afla in campusul Redmond de la Microsoft. Este folosita de aceasta companie pentru foarte multe proiecte, insa cand vine vorba despre efectul pe care il are asupra comportamentului uman, lucrurile se schimba drastic.

Nici macar iubitorii de liniste nu ar fi total impacati sa se afle in interiorul acestei incaperi, de unii singuri. Camera este de obicei folosita si la calibrarea mouse-urilor, pentru ca acel click specific sa se auda pefect. Totodata, se utilizeaza si la testarea castilor audio pe care compania le produce.

Incaperea este una infricosatoare pentru multi, inclusiv angajatii marturisind ca nu pot petrece acolo o ora intreaga, pe ceas. Asta deoarece pana si reprezentantii companiei Microsoft au aflat ca aceasta camera este mult prea lipsita de zgomot.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Mar. 2019, 18:58 News 3
Pe aceeași temă