Povestea incredibilă a celei mai fertile femei din lume! A născut 44 de copii, iar soţul a părăsit-o

Publicat: 01 iul. 2020, 14:18 Autor: Elena Life
Povestea incredibilă a celei mai fertile femei din lume! A născut 44 de copii, iar soţul a părăsit-o

Caz incredibil! O femeie din Uganda a născut 44 de copii, până la 41 de ani,  copii pe care acum îi crește singură, după ce soțul ei, cu 28 de ani mai vârstă, a părăsit-o pentru că nu a mai putut să facă față situației.

Mariam Nabatanzi avea doar 13 ani când a devenit mamă. Atunci a născut gemeni, iar în următorii 23 de ani a mai adus pe lume alți 42 de copii, fiind, cel mai probabil, cea mai fertilă femeie din lume, potrivit The Health Mania.

Femeia are în prezent 41 de ani şi îşi creşte singură toţi copiii, după ce soţul a părăsit-o și a plecat de acasă, copleșit de atâtea griji. Ca să-și poată crește copiii, Miriam are mai multe joburi: este coafeză, decoratoare, mai lucrează și la o distilerie, colectează și vinde fier vechi, relatează digi24.ro.

Femeia suferă de o afecțiune genetică

Recent a aflat că are o afecțiune genetică din cauza căreia este capabilă să poarte sarcini multiple. Încă de la 23 de ani, pe când avea deja 25 de copii, Mariam îi implora pe medici să o ajute, îngrozită de fertilitatea sa uluitoare. Pastilele contraceptive i-ar fi putut cauza probleme de sănătate, aşa că bebeluşii au continuat să apară. A născut gemeni de şase ori. După ultima sarcină, a recurs la o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a uterului şi nu regretă decizia făcută.

Femeia a fost căsătorită de familie la doar 12 ani, cu un bărbat cu 28 de ani mai în vârstă. În medie, familiile din țara ei au 5-6 copii, dar Mariam a bătut orice record.

Citeşte şi: Cum arată femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani. Motivul pentru care nu a mai făcut acest lucru este incredibil

Incredibil! Există un oraș-fortăreață care s-a izolat de lume și de coronavirus! Povestea fascinantă a unei lumi necunoscute

Publicat: 01 iul. 2020, 14:18 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă