Calin Geambasu, la cutite cu fosta sotie: „Minte cu nerusinare. A atacat precum o micuta kamikaze”

Publicat: 24 Aug. 2019, 12:58 News 3

Fiul lui Petre Geambasu traieste un cosmar dupa separarea de fosta sotie.

Calin Geambasu, la cutite cu fosta sotie. Problemele nu se mai termina pentru artist. Daca anul trecut a fost la cutite cu tatl lui, acum se afla intr-un mare conflict cu mama baietelului sau si fosta sa sotie.

„De ce divorțul din 2007 de fosta soție, Lavinia, și despărțirea de prima iubită, Cristina Uță, în 2000, au fost cu îmbrățișări și suntem și azi prieteni? Alături de ele am petrecut în total 14 ani din viață.

Calin Geambasu, la cutite cu fosta sotie

Calin Geambasu, la cutite cu fosta sotie

Ca să pară bine intenționată și cât de cât responsabilă, Angelica Cadar minte în presă cu nerușinare și împotriva evidențelor atunci când spune că a renunțat la Davin pentru stabilitatea lui locativă.

În realitate, a cerut încă de anul trecut prin Ordonanța Președințială schimbarea domiciliului copilului și executarea fără somație! După ce a atacat pe toate fronturile stabilitatea familiei și a pierdut «pe linie», vrea acum să creeze falsa senzație că ar fi gândit totuși ceva înspre binele copilului.

E doar inducere în eroare. Ne arată doar fumul de după tunuri și spune că e ceață… Completurile de judecători și anchetatorii au văzut unitar, în defavoarea atacurilor ei, fiindcă s-a observat limpede că dintotdeauna ne-a ținut sub sabia abandonului de familie și totodată recunoaște că nu și-a dorit copil (cu toate că o cerusem în logodnă și se mutase la mine).

După aceste episoade venea mereu cu puternice promisiuni de îndreptare. A atacat precum o micuță kamikaze, ea știind perfect că istoricul și cronologia faptelor nu pot fi trunchiate în cadrul unui proces și a unor anchete.

A dovedit sadism emoțional în raport cu propriul copil: nu l-a sunat pe Davin peste 150 de zile, iar recent îi cere copilului (în scris) ca acesta să îi arate ei suferința ce o poartă în suflet! Încă de la începutul relației testează diferite metode de tratare ale psihicului uman, dar fără succes, din păcate (…)”, a spus Calin Geambasu pentru Cancan.

Publicat: 24 Aug. 2019, 12:58 News 3
Pe aceeași temă