Au îngropat securea războiului! Călin şi Petre Geambaşu sunt din nou o familie fericită: „Aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ”

Publicat: 02 Feb. 2020, 11:19 News

Călin Geambaşu şi tatăl său au îngropat securea războiului! Scandalul dintre cei doi durează de ani buni, iar amândoi şi-au aruncat în repetate rânduri cuvinte grele chiar şi în spaţiul public. Acum se pare că au devenit din nou o familie fericită.

Călin  Geambaşu şi-a ţinut mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în relaţia sa cu tatăl, acuzând de fiecare dată lipsa de interes pe care Petre Geambaşu ar fi avut-o faţă de el şi de fiul lui.

„Aceasta este singura dată când Bunicul Narcisist Geambașu (alias Nero) a venit să joace un Wii Tenis acasă la noi, unde locuiam în anul 2009, cu toate că yo îl invitam frecvent să-și ia în serios calitatea nou dobândită, aceea de bunic!

David avea numai 4 luni. Apoi, nema. Apărea doar cu invitații speciale. Nici măcar o singură dată nu și-a plimbat nepotul prin parc! Ba chiar și la Binecuvântare a refuzat să vină”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Mai mult decât atât, nici Sărbătorile de iarnă nu le-au petrecut împreună, deşi cu doar puţin timp înainte se împăcaseră. Au mai existat câteva „tentative” de împăcare în momentul în care Petre Geambaşu a ajuns de urgenţă la spital, însă nici atunci minunea nu a durat prea mult.

De această dată însă, cel care a făcut primul pas a fost chiar Petre Geambaşu, care a decis pe nepusă masă să-i viziteze pe fiul şi pe nepotul său, spre marea fericire a amândurora.

„Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost Bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiți. Pe DaviN și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de Bunăvoință. După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, Iubirea și Demnitatea au învins Orgoliul și Lașitatea”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

 

Publicat: 02 Feb. 2020, 11:19 News
Pe aceeași temă