Ultima oră! Petre Geambașu, de urgență la spital!

Publicat: 17 Dec. 2019, 15:06 Vedete
Ultima oră! Petre Geambașu, de urgență la spital!

Petre Geambașu a ajuns de urgență la spital, marți, 17 decembrie. În acest moment, medicii fac eforturi uriașe pentru a-l salva.

Conform Spynews.ro, solistul se află internat în stare gravă, după ce s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate. Petre Geambașu suferă de discopatie, care s-a agravat în ultima perioadă și a suferit mai multe complicații.

De asemenea, artistul are și probleme cardiace. Soția lui Petre Geambașu este șocată și speră ca soțul ei să își revină cât mai rapid. Alături de artist se află soția acestuia, Cristina, însă nu și fiul său, Călin Geambașu, cu care se află în conflict de mai mulți ani.

Luna trecută, Petre Geambașu a fost implicat într-un accident de mașină, în Săftica, iar fiul său a profitat de ocazie pentru a posta un mesaj acid pe rețelele de socializare. „Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Publicat: 17 Dec. 2019, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă