Damian Draghici nu se mai insoara. Logodnica lui amana nunta, pana cand va slabi suficient ca sa fie multumita

Publicat: 24 Aug. 2019, 10:26 Vedete

Au trecut sase luni de cand a devenit mamica unui superb baietel, insa Cristina Stroie nu este multumita de aspectul sau fizic.

Damian Draghici nu se mai insoara. Logodnica sa, Cristina Stroie, nu este multumita de aspectul sau fizic la sase luni de cand a devenit mamica pentru prima oara.

Damian Draghici nu se mai insoara

Damian Draghici va fi tata pentru a doua oara

Aceasta nu a reusit sa scape de kilogramele in plus ramase dupa sarcina, insa a spus ca cel mai important este ca fiul ei sa fie sanatos, cu kilogramele in plus pe care le are.

Cristina, in varsta de 25 de ani, este constienta ca la aceasta varsta corpul isi revine singur dupa transformarea din timpul sarcinii.

Stie ca va slabi natural dupa ce intarca copilul si tine putin regim. Astfel, nu trage de ea sa slabeasca, ci se concentreaza pe copil, ca sa-i fie lui bine, amanand recapatarea siluetei.

De aceea, cantareata nu si-a facut timp pentru sport sau pentru masaje ori tratamente corporale, preferand sa se dedice in exclusivitate baietelului ei.

Insa Damian Draghici sufera din acest motiv, fiindca aceasta vrea sa se insoare cat mai repede cu aleasa inimii sale, insa Cristina nu vrea sa auda de nunta pana nu slabeste, potrivit Libertatea.

Cei doi s-au logodit in decursul anului trecut, cand Damian Draghici a cerut-o de sotie atunci cand Cristina era insarcinata. Momentul emotionat s-a petercut in timpul unei emisiuni TV in direct.

Publicat: 24 Aug. 2019, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă