Ca la noi, la nimeni! Unei familii i-a fost jefuita casa imediat dupa ce au pierit intr-un groaznic accident auto

Publicat: 22 Oct. 2018, 10:30 News 3
Ca la noi, la nimeni! Unei familii i-a fost jefuita casa imediat dupa ce au pierit intr-un groaznic accident auto

In urma accidentului, au pierit patru persoane, soferul, o femeie de 28 ani si 2 copii, un baiat de 10 ani si o fata de 14 ani. Accidentul s-a produs pe DN56, in afara localitatii Calafat.

De vina a fost soferul autoturismului, care a pierdut control acestuia si a lovit o semiremorca tractata de un autotractor, acesta fiind stationat partial in afara partii carosabile.

Casa barbatului decedat a fost jefuita duminica dimineata de persoane care deocamdata au ramas neidentificate. Politistii fac cercetari pentru prinderea faptasilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi duminică dimineaţa cu privire la faptul că uşa locuinţei bărbatului decedat în accidentul de lângă Calafat a fost forţată şi s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri.

Unei familii i-a fost jefuita casa imediat dupa ce au pierit groaznic intr-un accident auto

Ca la noi, la nimeni! Unei familii i-a fost jefuita casa imediat dupa ce au pierit groaznic intr-un accident auto

Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de către fratele bărbatului decedat. După primele informaţii a fost furat un laptop din locuinţa respectivă, dar există posibilitatea să fie sustrase şi alte bunuri, acest aspect urmând să fie stabilit cu ajutorul rudelor proprietarului locuinţei, au precizat reprezentanţii IPJ pentru digi24.ro.

S-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Publicat: 22 Oct. 2018, 10:30 News 3
Pe aceeași temă