Medicul Andreei Marin este un EROU! A facut 61 de operatii gratuite in ultimul an

Publicat: 21 oct. 2018, 14:09 Autor: Simona Vedete

In urma cu o luna, Andreea Marin si medicul Dragos Zamfirescu au demarat campania "Zetta - Ajuta-ne sa ajutam!", avand ca scop strangerea de bani pentru consumabile ce vor fi folosite pentru 50 de operatii gratuite.

In acest sens medicul, impreuna cu o echipa de chirurgi, au reusit sa redea sperante oamenilor care aveau cea mai mare nevoie, si totul fara niciun cost.

„Să știți că până astăzi, am operat deja, în acest an, 61 de pacienți în acest format. Făceam lucrul acesta natural, la noi în clinică, până când, întâmplător, doamna Andreea Marin ne-a descoperit și a zis: «Uite, ce oameni de care nu știe nimeni, care fac atâtea lucruri!

Hai să facem mai profesionist, adevărat! Poate sunt și alți pacienți care nu știu că se pot face operații și stau acolo!». Campania este inițiativa doamnei Andreea Marin, dar noi făceam lucrurile acestea și înainte”, a spus Dragoș Zamfirescu.

A facut 61 de operatii gratuite in ultimul an

Medicul Andreei Marin este un EROU! A facut 61 de operatii gratuite in ultimul an

Pentru ca este tot timpul preocupat de binele oamenilor, a reusit sa gaseasca metode inedite pentru a putea acoperi costurile consumabilelor folosite la fiecare operatie.

„Am avut surpriza să descoperim, prin inițiativele noastre personale – am publicat pe site sau din om în om sau organizam câteva evenimente – că sunt mulți oameni în România care au suflet, care vor să ajute.

Medicul Andreei Marin este un EROU! A facut 61 de operatii gratuite in ultimul an

Avem câteva cazuri care sunt adoptate, pur și simplu. O persoană, o familie îi ia și le plătește operațiile, uneori chiar foarte multe, copii cu arsuri, copii cu malformații. Noi ne ocupăm și le prezentăm: «Uitați ce face fetița respectivă, uitați unde sunt banii dumneavoastră!».

Unii donează 50 de lei, alții cumpără o păpușică făcută de altcineva, alții cumpără un tablou. Până acum, au fost 43.000 de euro strânși pentru 61 de operații”, a mai spus pentru Libertatea, medicul.

Sursa: Libertatea.ro

Publicat: 21 oct. 2018, 14:09 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă