Bucurie mare în showbiz. Oana Tache a născut!

Publicat: 03 Aug. 2020, 14:22 Vedete
Bucurie mare în showbiz. Oana Tache a născut!

Frumoasa Oana Tache a avut, anul acesta, de cel mai frumos cadou de ziua sa. Chiar înainte cu două zile de ziua sa de naştere, pe care o sărbătoreşte astăzi, Oana a născut la un spital privat. din Bucureşti.

Deşi ar fi trebuit să vină pe lume o săptămână mai târziu, micuţul Petru Lucas i-a făcut o surpriză frumoasă mamei sale. „Deşi ziua naşterii era stabilită pe data de 7 august, Petru s-a pregătit un pic mai devreme să îşi cunoască familia. De fapt, ei vin atunci când vor, indiferent de ce decidem noi. Şi este o dovadă în plus că ne seamănă: despre mine se ştie deja că sunt curajoasă şi dornică să explorez cât mai mult şi mai repede, iar Filip este foarte hotărât. Iată că astfel îi spunem bun-venit lui Petru mai devreme, pentru a întări familia Leilor”, declară Oana amuzată, menţionând că în curând este şi ziua de naştere a mamei sale, pe 9 august.

Petru Lucas este sănătos, iar proaspăta mămică se simte bine şi la nici două zile de la naştere e plină de energie. „Imediat după naştere am postat pe blog, iar de a doua zi am început să merg, mă ridic singură şi mă plimb întruna prin spital”, relatează OK Magazine.

Cine este Oana Tache

Oana Tache se bucură de o carieră bogată în radio şi televiziune: de la emisiunea „Abracadabra“ (1992-2001) şi „Şcoala Vedetelor“ (2004-2007), la roluri în producţii precum „Un film simplu“, „Doctori de Mame“ şi „Pariu cu Viaţa“.

Din postura de VJ MTV, Oana Tache a intervievat artişti de talie internaţională precum David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto şi Armin van Buuren, iar în 2014 s-a alăturat postului Pro TV, unde a transmis telespectatorilor informaţii din culisele show-ului „Vocea României“, devenind reporter special al show-ului. În prezent, Oana Tache se ocupă de site-ul personal oanatache.ro.

În anul 2019 a fost desemnată câștigatoarea Best Social Good Campaigns la WEBSTOCK. Cu o activitate de peste 25 de ani în media românească, vedeta care s-a lansat la 5 ani în televiziune, la Abracadabra, și la 9 ani în presa scrisă are la activ peste 50 de proiecte TV și 450 de interviuri cu artiști internaționali de top. A fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA și voice over pentru trei posturi radio și TV.

De 12 ani este content creator în online, a lucrat pentru peste 30 de branduri internaționale,este fondator și owner al casei de producție de content exclusiv digital Medialike și al site-ului www.suntmandra.ro.

 

Citeşte şi: Liviu Vârciu e un bărbat norocos! Cum arată iubita sa la numai două luni după ce a născut!

Dana Rogoz, imagine cu micuța Lia, la două săptămâni după ce a născut! ”Nu pot descrie în cuvinte…”

Publicat: 03 Aug. 2020, 14:22 Vedete
Pe aceeași temă