VIDEO Liviu Vârciu e un bărbat norocos! Cum arată iubita sa la numai două luni după ce a născut!

Publicat: 23 Jul. 2020, 11:06 Vedete

Liviu Vârciu se poate considera un bărbat norocos. Are trei copii superbi, o carieră înfloritoare și o iubită absolut superbă!

Recent, Vârciu a plecat în prima vacanță în patru, alături de iubita lui, Anda Călin și cei doi copii ai lor. Din pozele postate pe Instagram, fanii cuplului au putut observa silueta fără cusur pe care Anda o afișează, asta în ciuda faptului că au trecut numai două luni de când i-a dăruit lui Liviu al doilea copil, un băiețel.

„O familie perfectă”

Tânăra mămică a și postat, de altfel, o fotografie din vacanța la mare în care sunt acum, cu ea, Liviu și fetița lor, în dreptul căreia a scris „o familie perfectă”.

View this post on Instagram

🙏

A post shared by Anda Calin (@andacalin) on

Fanii au observat cât de bine arată Anda în costum de baie, la două luni de când a născut și au copleșit-o cu sute de complimente. Curioși, aceștia au întrebat-o unde este băiețelul, având în vedere că micuțul nu apare în poze, însă Anda le-a spus că nu vrea, deocamdată, să-l expună. „Crește!”, i-a liniștit iubita lui Vârciu pe curioși.

„In sfârșit va venim și noi fericiții!!!Sa dea Dumnezeu sa tina uniții ca va sta foarte bine și faceți copiii Frumoșii !!!!❤️❤️❤️😘😘😘”

DOAMNE CÂT ești de frumoasă, cum ARĂȚI după două nașteri, esti superbaaaaaaaaaaaa

„Cei mai frumoși! ♥️”

„Cat de superbi sunteti! ❤️🔝”

„Sunteti superbi așa sa va vedem mereu!!😘😍❤️”, au fost doar câteva dintre comenatariile admiratorilor.

 

Publicat: 23 Jul. 2020, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă