Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel

Publicat: 29 May. 2020, 14:46 Vedete

Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară! Anda Călin, iubita sa, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Cei doi mai au împreună o fetiță, Anastasia, în vârstă de doi anișori. Artistul și iubita lui își doreau foarte mult încă un copil, iar acum visul lor a devenit realitate. „Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple” declara Anda Călin anul trecut.

Bruneta a născut un băiețel perfect sănătos, dar cei doi nu au făcut încă nicio declarație despre fericitul eveniment și nici nu au publicat vreo fotografie cu băiețelul, potrivit Libertatea.ro.
Cei doi proaspeți părinți nu au făcut publică deocamdată nicio fotografie cu micuțul, însă, cu siguranță, momentul nu se va lăsa prea mult așteptat.

Liviu mai are o fetiță, Anastasia, cu Anda Călin, și o altă fiică dintr-o relație anterioară, Carmina, care îi seamănă foarte mult tatălui ei.

Liviu Vârciu a vorbit despre dorința sa de a deveni din nou tătic

Fostul prezentator TV a vorbit cu ceva timp în urmă, într-un interviu, despre cariera profesională, dar şi despre viaţa de părinte. Artistul îşi dorea să devină din nou tată acum în urmă cu ceva timp. Dar iată că acum visul lui a devenit realitate.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România. Artistul a reuşit să aducă zâmbete în casele oamenilor cu fiecare apariţie a sa, însă lucrurile nu i-au ieşit de fiecare dată aşa cum şi-a dorit.

 

Publicat: 29 May. 2020, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă