Andreea Esca, dezmăț total la Untold! Cum a fost surprinsă alături de Pavel Bartoș

Publicat: 09 aug. 2022, 10:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Esca a fost prezentă la Untold împreună cu întreaga familie!

Vedeta și emblema PRO TV a făcut show total la Untold, festival pe care nu îl ratează niciodată! Anul acesta, la cea de-a șaptea ediție a celui mai așteptat festival de muzică, Andreea Esca s-a aflat la pupitrul DJ-ului, în a doua zi de Untold, sâmbătă, pe 6 august, alături de DJ-ul Otravă și a fost responsabilă pentru cea mai tare atmosferă!

A pus super muzică, a încins spiritele, a ales numai piese una și una iar la un moment dat le-a oferit un spectacol de neuitat celor prezenți la eveniment. Celebrei vedete i-a plăcut la platane așa că la un moment dat a pus și o horă și muzică lăutărească că doar se cere la distracție iar oamenii sunt încântați când o aud.

Mereu cu zâmbetul pe buze Andreea Esca a știut cum să își facă meseria. Astfel, vedeta a demonstrat că nu este bună doar la pupitrul știrilor, ci și la platane! Se știe că Andreei Esca îi place să se distreze și îi place muzica bună. În plus, în primele două zile de Untold, înainte de concertele mari de la scenă, Esca a venit la Cluj cu echipa ei de la AList Magazine din București. Și s-a bucurat de două super party-uri: Horosop și White Party. Gazdă le-a fost cel mai nou și exclusivist hotel inaugurat recent în Cluj.

Vedeta a dansat pe rând cu colegii ei de la ProTV, Mihai Petre și Pavel Bartoș. Atât ea cât și fiica ei, Alexia Eram care este una dintre cele mai bine cotate influenceriţe de la noi și face bani pe bandă rulantă.

Îi place să facă sport și să danseze

Andreea Esca este o fire veselă și îi place să danseze și să facă sport.

“De trei ori pe săptămână fac Pilates, merg la înot, o dată pe săptămână fac masaj şi, de câte ori am ocazia, dansez. Fac sport atât pentru corp cât şi pentru minte. Când înot mă gândesc cel mai bine la vrute şi nevrute. Este superb să înoţi pe spate şi să ai urechile în apă. Este singura „linişte” care mă relaxează”, a declrat la un moment dat vedeta Știrilor ProTV.

Ce plăceri vinovate are Andreea Esca?

Dacă există ceva ce încă nu știați despre Andreea Esca atunci este timpul să aflați. Cartofii prăjiți nu și-i refuză când îi este poftă, nici untul pe pâine sau galuştele cu prune.

Unt, pentru că pâinea cu unt este viciul meu pe care nu mi-l refuz (…) Găluşte cu prune, tarte tatin, călătorii de pe o zi pe alta, o bijuterie, o pereche de pantofi, o rochie”, a mai spus vedeta într-un interviu mai vechi.

 

 

 

Publicat: 09 aug. 2022, 10:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×