Dana Rogoz, imagine cu micuța Lia, la două săptămâni după ce a născut! ”Nu pot descrie în cuvinte…”

Publicat: 01 Jun. 2020, 15:15 Vedete

Dana Rogoz nu-și mai încape în piele de fericire! Vedeta a postat pe Instagram o imagine cu Lia Elena, fiica ei, care s-a născut recent. 

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, Dana Rogoz este o mămică mândră și bucuroasă! Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu micuța Lia Elena, fetița pe care a adus-o pe lume recent. Fetița a cântărit 2,900 kg și a primit nota 10 la naștere. Soția regizorului Radu Dragomir a postat pe Instagram chiar prima fotografie pe care bărbatul i-a făcut-o micuței, când s-au întors de la maternitate. Micuța a fost surprinsă foarte liniștită!

”Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o cand ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulți ani, minunilor!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram în dreptul imaginii.

View this post on Instagram

153/366 Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor! . #1iunie #babygirl #newborn #newbornbaby #3daysold #3daysoldbaby

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Ce a scris Dana Rogoz în postarea cu pruncul în brațe

Vedeta a postat, la numai câteva ore după naștere, prima imagine cu bebelușul ei, pe contul ei de Instagram. Evident, în dreptul fotografiei, a scris și un mesaj.

“Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. iecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, este mesajul Danei Rogoz.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de peste 15 ani. S-au căsătorit în 2012, când vedeta avea 18 ani, iar el 36 de ani.

Publicat: 01 Jun. 2020, 15:15 Vedete
Pe aceeași temă