TOP CIAO.RO | Părinţi de pitici cu lipici la public! Copiii vedetelor din România fac senzaţie oriunde apar

Publicat: 06 feb. 2024, 14:35 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Mulți cred că a avea o carieră de succes în showbiz și un copil nu sunt două chestiuni compatibile. În peisajul monden românesc sunt vedete cu doi sau poate chiar mai mulţi copiii, care dovedesc că showbizul și parenting-ul merg practic mână în mână!

Dana Rogoz: Mi-e mult mai simplu cu doi copii decât mi-am imaginat”

Dana Rogoz are astăzi 38 de ani, este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, alături de care are doi copii, și se bucură în continuare de popularitate indiferent că este pe scenă sau pe rețelele de socializare.

Actrița a dezvăluit în urmă cu ceva timp că viața cu doi copii e mai ușoară decât se aștepta, iar asta pentru că are parte de ajutorul fiului cel mare, Vlad, care își adoră surioara.

„Mi-e mult mai simplu cu doi copii decât mi-am imaginat, iar asta în primul rând datorită lui. E fratele mai mare perfect. Nu merge la locul de joacă fără ea, că nu e amuzant să se dea singur pe toate toboganele alea, fără să nu o aibă în brațe pe surioara lui. Dacă ea se lovește mai tare și plânge de durere, aproape că plânge și el pentru ea. Iar dacă se întâmplă să fie un spectacol (de exemplu, cel de baloane de săpun de azi), iar ea să doarmă, cu greu îl oprim să nu o trezească, pentru că el știe că ei i-ar plăcea foarte mult să îl vadă. Și când îmi amintesc câte griji mi-am făcut pentru cum o va primi pe Lia în viața lui”, a scris Dana pe rețelele sociale.

Adelina Pestriţu de mândreşte cu fiica ei

Adelina Pestrițu are o fetiță superbă! Cele mai recente imagini cu Zeny au făcut deliciul fanilor pe Instagram. Cu părul lung și frumos lăsat pe umeri, Zenaida a fost o prezență extrem de cochetă alături de părinții săi. Ochi albaștri și zâmbetul ei cuceritor i-au făcut pe fanii Adelinei să fie fermecați de micuța Zeny.

Imaginile postate pe Instagram au adunat mii de mesaje și peste 160.000 de like-uri, iar admiratorii nu se mai pot abține să nu comenteze despre frumusețea acestei fetițe.

Dani Oţil, un tătic mândru

Dani Oțil poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie fericită, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes. Ei bine, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani este mai fericit ca niciodată de când partenera lui, Gabriela Prisăcariu, l-a adus pe lume pe fiul lor, Tiago. Cei doi îşi iubesc enorm băieţelul şi îşi dedică foarte mult creșterii lui în ciuda proiectelor și vieții agitate pe care o au.

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil mărturisea în direct că nu este pregătit să mai facă încă un copil.

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Nicole Cherry: Am un copil bun care, de fiecare dată, îmi dă doza de energie de care am nevoie”

Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani. Viața lor s-a schimbat semnificativ odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Anastasia, care aduce bucurie și împlinire în fiecare zi.

La vârsta de 24 de ani, Nicole Cherry este o mamă care se declară o norocoasă pentru familia pe care o are.

„Până acum, cred că tot ce am reușit să fac este să îmi împart timpul bine. Echilibrul ajută în orice. În rest, am și un copil bun care, de fiecare dată, îmi dă doza de energie de care am nevoie să merg mai departe. Chiar dacă dorm mai puțin, chiar dacă nu reușesc că le fac pe toate, nu pun presiune pe mine, încerc să mă accept și cu bune și cu rele și să îmi dau timp și mie. Dar nici nu mă dau bătută, sunt o fire luptătoare!”, a declarat Nicole Cherry în interviul acordat publicației Adevărul.

Copiii din familia Măruţă sunt deja vedete

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt cu adevărat împliniţi alături de cei doi copii, Eva şi David, care încep să le calce pe urme.

Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți…”, a declarat Andra pentru VIVA!

„Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”a completat și Cătălin Măruță.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 06 feb. 2024, 14:35 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă