Dana Rogoz are momente tensionate în familie, în autoizolare: ”Are coșmaruri aproape în fiecare noapte”

Publicat: 29 Mar. 2020, 15:43 Vedete

Dana Rogoz are o familie minunată: un soț iubitor, un băiat ascultător și unde mai pui că este gravidă pentru a doua oară! Dar niște gânduri o macină pe celebra româncă.

S-a creat o panică printre oameni, mai ales că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus. Dana Rogoz se teme și ea, așa cum a și notat într-un mesaj pe rețelele de socializare, de această boală venită din China.

„Poza aceasta reprezintă doar un moment al zilei de azi. Un moment în care noi, părinții, am încercat din nou să fim super-eroi și să ne jucam twister cu copilul ca și când am petrece cea mai frumoasă vacanță acasă, împreună. Dar ce se întâmplă acum nu e o vacanță.

Momentele bune sunt scurte și de suprafață. Până și copilul, care râde în hohote și e binedispus mereu în timpul zilei, fără să se plângă de schimbările majore pe care i le-am impus în ultimele 13 zile, are coșmaruri aproape în fiecare noapte. Simte și el tensiunea noastra, simte frica părinților pentru necunoscut.

A învățat ca în timpul zilei să fie super-erou, la fel ca părinții lui. Dar noaptea, pierde controlul. Recunosc că azi m-am oprit din citit mesaje pozitive. Cred că e ok să recunoaștem că nu ne e bine acum și că ne e frică pentru ce va urma”, a declarat actrița.

Dana Rogoz a dat vestea cea mare.  A fost nominalizată la Premiile Gopo

Nominalizarea este pentru ”cea mai bună actriță în rol principal”, iar sentimentul a fost tare plăcut când Dana Rogoz a aflat acest lucru. Cel care este regizorul filmului și a scris rolul principal pentru ea este chiar soțul ei, Radu Dragomir.

Ea a fost nevoită să joce rolul unei studente șantajate de profesor și apoi abuzată sexual. Filmul rulează încă din anul 2019. Ea și Radu Dragomir sunt împreună de peste 15 ani. S-au căsătorit în 2012, când ea avea 18 ani, iar el 36.

„Selecţiile şi nominalizările la festivaluri nu vin aşa, peste noapte, ci chiar peste ani cu multe nopţi de frământări legate de MO. Dar acum, acum e minunat. Acum simţi că toate au meritat. Trebuie să îi mulţumesc în primul rând lui Radu pentru nominalizarea mea la categoria „Cea mai bună actriţă în rol principal”. Pentru că a scris acest rol pentru mine şi pentru că a avut încredere că îl pot susţine”, a declarat Dana Rogoz.

Publicat: 29 Mar. 2020, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă