Dana Rogoz a dat vestea cea mare! ”Acum e minunat”

Publicat: 07 Mar. 2020, 16:00 Vedete

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, iar vestea primită este incredibil de frumoasă pentru vedetă.

Exceptând faptul că urmează să devină din nou mămică, Dana Rogoz se bucură foarte mult și în plan profesional, căci actrița a fost nominalizată anul acesta de șase ori la Premiile Gopo, după ce a fost protagonistă în Filmul ”Mo”.

Dana Rogoz a dat vestea cea mare.  A fost nominalizată la Premiile Gopo

Nominalizarea este pentru ”cea mai bună actriță în rol principal”, iar sentimentul a fost tare plăcut când Dana Rogoz a aflat acest lucru. Cel care este regizorul filmului și a scris rolul principal pentru ea este chiar soțul ei, Radu Dragomir.

Ea a fost nevoită să joce rolul unei studente șantajate de profesor și apoi abuzată sexual. Filmul rulează încă din anul 2019. Ea și Radu Dragomir sunt împreună de peste 15 ani. S-au căsătorit în 2012, când ea avea 18 ani, iar el 36.

„Selecţiile şi nominalizările la festivaluri nu vin aşa, peste noapte, ci chiar peste ani cu multe nopţi de frământări legate de MO. Dar acum, acum e minunat. Acum simţi că toate au meritat. Trebuie să îi mulţumesc în primul rând lui Radu pentru nominalizarea mea la categoria „Cea mai bună actriţă în rol principal”. Pentru că a scris acest rol pentru mine şi pentru că a avut încredere că îl pot susţine”, a declarat Dana Rogoz, potrivit Spynews.

Dana Rogoz este gravidă pentru a doua oară

Dana Rogoz a dat cea mai frumoasă veste în prag de Sărbători de Iarnă: îndrăgita actriță așteaptă copilul numărul 2 împreună cu soțul ei.

„DA, acum pot sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata. Si e fetita. Si e minunat. Si nu sunt in stare sa scriu cateva randuri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!,  a fost mesajul postat pe contul de Instagram al vedetei.

Publicat: 07 Mar. 2020, 16:00 Vedete
Pe aceeași temă