Dana Rogoz a născut! Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 21 May. 2020, 08:47 Vedete
Dana Rogoz a născut! Prima imagine cu bebelușul

Dana Rogoz a născut, miercuri dimineață, o fetiță perfect sănătoasă. Cea dea doua minune a frumoasei actriței a primit numele de Lia Dragomir, a cântărit 2,900 kg și a primit nota 10.

Vedeta a postat, la numai câteva ore după naștere, prima imagine cu bebelușul ei, pe contul ei de Instagram.

“Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. iecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, este mesajul Danei Rogoz.

View this post on Instagram

Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Actrița a făcut prima declarație în cadrul emisiunii La Măruță. “Toată lumea este emoționată. Încearcă să facă pronosticuri, despre cu cine seamănă. Acum trebuie să alăptez. A cântărit 2,900 kilograme”, a declarat Dana Rogoz în cadrul emisiunii La Măruță.

Publicat: 21 May. 2020, 08:47 Vedete
Pe aceeași temă