Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit? Ce s-a aflat din relatia cu Corneliu Oana

Publicat: 23 Apr. 2019, 09:29 News 3

Chiar daca din punct de vedere sentimental o duce bine, din punct de vedere material Brigitte are mari probleme.

Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit? Se pare ca bruneta urmeaza sa-si inchida magazinul de haine din mall pentru ca este in pragul falimentului.

Vinovat de acest lucru pare a fi fostul iubit, Corneliu Oana, pe care Brigitte il acuza ca i-a sabotat afacerea si ca i-ar fi cheltuit toate incasarile din ultimele trei luni, lasand-o cu datorii. Mai precis, 70.000 de euro.

Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit?

Brigitte Sfat, lasata fara bani de fostul iubit

Atunci cand Brigitte a plecat la „Ferma”, Corneliu Oana si-a luat angajamentul ca va avea avea grija atat de cei doi copii ai lui Brigitte, cat si de afacerea ei, magazinul de haine unde cei doi erau asociati.

„Corneliu s-a lăudat pe la tv că a avut grijă de copii şi de afaceri… omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei.

Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli.

Când Brigitte a revenit din Ferma şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul”, au spus surse din anturajul vedetei pentru Click!.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Apr. 2019, 09:29 News 3
Pe aceeași temă