TOP CIAO.RO | Se lasă jos, jos, jos! Divele care s-au aplecat periculos de mult pe bancheta din spate a bolizilor de lux

Publicat: 20 dec. 2023, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

CIAO.RO a alcătuit din nou un top care să bucure ochii cititorilor. Dacă până acum am vorbit de gafe vestimentare, vedete prinse în ipostaze stânjenitoare sau flămânde, de această dată v-am pregătit un clasament al divelor în poziţii de infarct! Aşadar, atenţie mare la GALERIA FOTO! Am ales cele mai apetisante fotografii.

Vedetele din România îşi arată cu orice ocazie ce au cel mai de preţ. Şi la propriu şi la figurat! Divele noastre au investit sume considerabile în corpul lor, din acest motiv şi-l pun în valoare, aşa cum ştiu mai bine.

Divele care s-au aplecat pe bancheta mașinii

De această dată, celebrităţile au scos la înaintare fundul bombat la sala de fitness, ori ajustat la medicul estetician sau cel pe care l-au „primit” de la mama natură. Paparazzi CIAO.RO le-au surprins fie cotrobăind prin genţi, prin portbagajul maşinii sau pe bancheta din spate a bolizilor de lux pe care îi conduc. Cert este că imaginile sunt de-a dreptul savuroase.

Și probabil că vă întrebați cine se află pe lista noastră de această dată. Ei bine, nimeni altele decât Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Adelina Pestrițu, Loredana Chivu, Raluka, Andreea Bănică, Lili Sandu, Geanina Ilieș, Roxana Vancea, Lidia Buble, Flavia Mihășan, Denise Rifai, Carmen Brumă, Diana Dumitrescu, Daniela Nane, Raluca de la Bambi, Dana Războiu, Iulia Mîzgan, Mihaela Rădulescu, Amna, Cristina Rus, Oana Ioniță, Iulia Vântur, Diana Enache, Denisa Tănase, Monica Gabor, Nicoleta Luciu, Brigitte Sfăt, Ioana Timofeciuc și Ana Maria Ferentz.

Top 50 gafe vestimentare ale vedetelor din România

Celebrităţile noastre investesc sume exorbitante în haine și accesorii de lux, calcă pragul unor renumite case de modă, ba chiar unele şi-au angajat designeri personali care să le creeze ţinute după propriul lor stil. O adevărată desfăşurare de foţe, nu glumă. Doar că, socoteala de acasă nu s-a potrivit mereu cu cea din târg, iar ochii vigilenţi ai paparazzilor CIAO.RO le-au surprins pe frumoasele dive aşa cum ele nu şi-ar fi dorit vreodată să apară.

Deschidem lista exemplelor cu una dintre cele mai sexy mămici din România, Lili Sandu. Vedeta de la Vorbeşte lumea și-a lăsat tricoul mult prea larg să se ”descătușeze”, într-un moment de neatenție. Sânii voluptuoși au ieşit la vedere în timpul unei plimbări prin parc. (VEZI GALERIA FOTO AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

 

Publicat: 20 dec. 2023, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×