Bebelus hranit cu cocaina de catre mama lui! Micutul a ajuns in ultimul hal pe mana medicilor :(

Publicat: 25 mai 2019, 19:30 Autor: madalina m. Viral

Un bebelus in varsta de 17 luni a avut nevoie de ingrijiri medicale si se afla in coma.

Ar fi fost hranit cu cateva substante interzise chiar de catre mama lui. Micutul a inceput sa aiba convulsii foarte puternice, din cauza ca avea in organism substantele toxice. Acest bebelus hranit cu cocaina i-a pus pe medici in alerta.

Au fost sesizata si politia, pentru a face investigatiile de rigoare. Copilul este in coma si se zbate intre viata si moarte.

Mama acestuia a fost arestata. In apartamentul in care era crescut micutul mai traia un barbat, concubinul femeii. Testele de specialitate au aratat ca bebelusul avea in organism cocaina si cannabis.

Bebelus hranit cu cocaina, in stare grava!

Bebelus hranit cu cocaina de catre mama lui

Momentele socante s-au petrecut in Valencia, in Spania. Specialistii de la spitalul in care a fost adus de urgenta l-au internat direct pe sectia de terapie intensiva. Convulsiile s-au intensificat inainte ca bebelusul sa fie preluat de medici. Cum arata nasul unui consumator de cocaina timp de 25 de ani

Mama copilului de 17 luni ar fi o tanara de 24 de ani, al carui nume nu a fost dezvaluit. De asemenea, iubitul acesteia are varsta de 29 de ani si a fost si el retinut de catre autoritatile spaniole. In cazul deosebit de grav, ambii s-ar face vinovati de vatamarea unui minor si abandon.

Analizele medicilor au scos la iveala adevarul socant. Asta deoarece pana in acel moment, mama nu dorea sa recunoasca motivul pentru care bebelusul sau s-a imbolnavit. Nu se stie cum a ajuns copilul sa ingereze cocaina si cannabis. Din primele detalii, chiar tanara ar fi fost cea care l-a hranit cu droguri.

Copilul a ramas in grija medicilor de la Spitalul General din Valencia, pe cand mama lui a fost retinuta de politie. Acesteia nu i-a mai fost permis sa aiba contact de vreun fel cu micutul. Totodata, copilul ar fi fost otravit cu substantele periculoase in mod intentionat. Femeia si concubinul ei urmeaza sa ajunga in fata judecatorului, la finalul lunii mai, din acest an.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 25 mai 2019, 19:30 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă