Femeia care nu simte durerea! A avut taieturi pe piele si arsuri, dar nici nu si-a dat seama. Specialistii sunt socati VIDEO

Publicat: 31 Mar. 2019, 17:07 Life

Femeia care i-a socat pe savanti a ajuns acum la o varsta considerabila.

In prezent, aceasta este o pensionara, originara din Scotia.

La varsta de 71 de ani, Jo Cameron a atras atentia datorita abilitatii sale iesite din comun. Femeia care nu simte durerea le-a povestit medicilor ca s-a ars si a avut si taieturi pe piele. Nu le-a resimtit in vreun fel. Ba din contra, in cazul arsurilor, ea spune ca si-a dat seama ca este in pericol doar pentru ca a simtit mirosul acelor arsuri.

In alte cazuri, a putut sa treaca peste faptul ca s-a ranit foarte usor. Femeia din Scotia nu simte fizic durerea, oricate rani si-ar cauza. Cel putin asta sustin medicii care au i-au facut anumite teste. Ea a intrat in atentia specialistilor de cand avea 65 de ani.

Jo Cameron, femeia care nu simte durerea, a avut o leziune la nivelul soldului. Din acest motiv medicii au depistat ca ea nu poate resimti nicio problema fizica pe care o are. Datorita cazului sau, specialistii si-ar putea da seama cum sa inoveze tratamente impotriva durerii cronice, dar si a anxietatii.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Mar. 2019, 17:07 Life
Pe aceeași temă