Bat clopotele de nuntă pentru Misty și Keo? ”Ca oricare altă femeie, îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă”

Publicat: 01 Aug. 2020, 09:14 Vedete

Vești extraordinare în relația lui Misty cu Keo. Oare bat clopotele de nuntă? Blondina este pregătită să îmbrace rochia de mireasă.

Cele două vedete nu exclud să ajungă chiar și în fața ofițerului de stare civilă. Frumoasa Misty visează totuși să ajungă să se îmbrace în rochia de mireasă, așa cum visează orice femeie, deși simte că actul legal nu îi va lega mai mult decât deja sunt, arată Spynews.

”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați”, a spus Misty la Antena Stars.

”N-am găsit momentul și având în vedere că ne-am mutat la casă nouă, a venit pandemia, nici n-am apuca de amenajat pe acolo. N-am exclus acel lucru în viitor!”, a mai spus partenera lui Keo.

Keo și Misty s-au mutat în casă nouă

Pe cei doi artiști pandemia i-a prins în casă nouă. Artistul și partenera sa de viață s-au mutat în locuință cu trei săptămâni înainte ca autoritățile să înceapă să impună restricții.

Keo a povestit la Pro TV faptul că perioada în care au stat izolați în noua casă a fost destul de grea. Chiar dacă nu au stat nicio secundă jos și au amenajat totul prin noua locuință, Keo susține faptul că e bine că a petrecut mult timp cu familia. Perioada de izolarea le-a priit acestora, chiar dacă nu se bucură de situația în care se află țara noastră în prezent.

„Ne-am descoperit într-un nou cadru. Am reuşit să ne mutăm cu trei săptâmâni înainte de izolare într-o casă nouă şi practic ne-am ocupat de asta. Tot timpul e ceva de făcut’’, a mărturisit Keo la Pro TV.

Publicat: 01 Aug. 2020, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă