Keo și Misty, anunț neașteptat! Pandemia le-a schimbat total viața de cuplu: ”Nu se mai poate”

Publicat: 14 Jul. 2020, 12:55 Vedete

Viața de cuplu nu mai este la fel după pandemie. Keo și Misty se confruntă cu câteva probleme, iar din acest motiv cei doi au fost nevoiți să ia o decizie radicală.

Criza provocată de noul coronavirus le-a dar planurile peste cap celor doi artiști. Așa că, deși aveau planuri de vacanță, din păcate s-au anulat, iar vara pare că și-o vor petrece doar în curtea casei.

Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Keo și Misty au făcut dezvăluiri despre viața de familie, trăită în pandemie. Dacă pe plan profesional cei doi nu au fost atât de gâștigați, iată că din punct de vedere personal lucrurile stau cu totul altfel. Misty a dezvăluit faptul că statul acasă a făcut ca micuța lor să aibă un program alimentar mai sănătos, începând chiar să mănânce broccoli.

Singura situație mai puțin plăcută prin care cei doi trec în acest moment are legătură cu vacanța pe care au anulat-o din cauza pandemiei de coronavirus.

”Aveam planuri de vacanță, ne doream să ajungem la bunici, în Elveția. Ei sunt plecați de vreo șase luni acolo și nu ne-am mai văzut”, a mărturisit Misty, în cadrul unei emisiuni TV.

Ulterior, artistul a dezvăluit ce vor face în această vară: ”Voiam să plecăm, dar nu se mai poate, am zis că e mai important să fim sănătoși. Așa că o să ne petrecem vacanța în curtea casei”.

Keo și Misty s-au mutat în casă nouă

Pe cei doi artiști pandemia i-a prins în casă nouă. Artistul și partenera sa de viață s-au mutat în locuință cu trei săptămâni înainte ca autoritățile să înceapă să impună restricții.

Keo a povestit la Pro TV faptul că perioada în care au stat izolați în noua casă a fost destul de grea. Chiar dacă nu au stat nicio secundă jos și au amenajat totul prin noua locuință, Keo susține faptul că e bine că a petrecut mult timp cu familia. Perioada de izolarea le-a priit acestora, chiar dacă nu se bucură de situația în care se află țara noastră în prezent.

„Ne-am descoperit într-un nou cadru. Am reuşit să ne mutăm cu trei săptâmâni înainte de izolare într-o casă nouă şi practic ne-am ocupat de asta. Tot timpul e ceva de făcut’’, a mărturisit Keo la Pro TV.

Publicat: 14 Jul. 2020, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă