De frica coronavirusului, Misty și Keo au luat o decizie radicală!

Publicat: 28 mart. 2020, 11:32 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Misty și Keo s-au baricadat în casă, de teama virusului, și nici nu primesc orice “musafiri”!

Cei doi, împreună cu micuța Arya, s-au mutat recent în noua casă pe care încă nu au apucat să o mobilize cu totul sau să-și așeze lucrurile aduse din fostul cămin conjugal. Zilele trecute trebuia să vină o echipă să le mai monteze dressingul însă, Misty și Keo au decis să mai amâne momentul… de teama Coronavirusului.

Misty și Keo se bucură de momente deosebite în familie, alături de fiica lor, Arya, o copilă extrem de veselă și plină de energie. Recent, Misty a postat pe unul din conturile ei de socializare o filmare din camera fetiței. În video, micuța Arya apare în camera ei plină cu jucării… toate împrăștiate.  Artista a explicat de ce jucăriile Aryei sunt întinse prin toată camera.

Misty: „Am hotărât să nu mai vină nimeni”

“Trebuia să vină să ne monteze dressingurile, dar am hotărât să nu mai vină nimeni să ne mai monteze niciun dressing și stăm cu toate lucrurile în cutii și în pungi și… rezistăm așa o perioadă”, spune Misty.

Ca majoritatea românilor, cei doi au preferat să stea mai mult în casă, astfel că și-au amânat mai toate planurile care implicau plecarea din casă. De asemenea, și persoanele care intră la ei în locuință le poți număra pe degete.

Capturi: Instagram Alexandra Pavel – Misty

 

 

Publicat: 28 mart. 2020, 11:32 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă