Imagini de senzație! Cât de talentată este fetița lui Keo și a lui Misty! Micuța Arya a învățat să cânte și face inclusiv “plecăciuni” la aplauze!

Publicat: 13 Sep. 2020, 11:29 Vedete

Cât de talentată este Arya, fetița lui Keo și a lui Misty! Micuța a moștenit, se pare, de la părinții ei, dragostea pentru muzică.

Fetiței lui Keo îi place muzica

Keo și Misty sunt topiți după fiica lor în vârstă de 2 ani și jumătate. Cei doi părinți adoră să petreacă timpul cu ea, ei implicându-se total în creșterea și educarea ei. Mai mult, niciunul dintre ei nu și-a dorit bonă pentru Arya, aceștia preferând să se descurce singuri cu ea.

Micuța Arya îi surprinde zilnic pe cei doi artiști. De la faptul că vorbește “amestecat”, mai exact, în limba engleză – pe care o știe de la desene animate atunci când are în program să se uite la tv, sau de la mămica Misty – în limba franceză pe care o învață de la tăticul Keo, artistul vorbind-o la perfecție – și în limba română, până la acțiunile ei zilnice care uneori îi lasă cu gura căscată! Așa s-a întâmplat și zilele trecute când micuța le-a prezentat un “mini concert” de toată frumusețea!

Micuța învață 3 limbi

Arya adoră muzica și zilnic cântă, dansează și uneori chiar reușește să rețină versuri. Nu o dată s-a întâmplat ca fetița să petreacă timp în studio cu tăticul Keo, ea fiind fascinată de aparaturile lui și de tot ce se regăsește acolo. Artistul și-a făcut studio într-o latură a casei în care s-a mutat recent cu Misty și Arya, în așa fel încât să poată petrece timp și compunând, dar și cu cele mai importante femei din viața lui. Artistul s-a gândit și la timpul pe care l-ar fi pierdut în trafic, dacă studioul său ar fi fost în altă zonă decât lângă casă.

Arya, mini concert cu chitara de jucărie! Keo și Misty au aplaudat-o

Zilele trecute, Arya le-a stârnit mari emoții celor doi părinți când i-a “invitat” la un mini concert de-al ei. Micuța le-a arătat cum știe să cânte nu doar cu vocea, ci și la chitară, este adevărat de jucărie – pe care a primit-o cadou recent. Cel mai emoționant moment a fost însă cel în care, la finalul cântecelului, a făcut “plecăciuni”, mulțumind părinților pentru aplauze!

 

Publicat: 13 Sep. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă