Ce intervenții estetice și-a făcut Misty și cum arată acum artista

Publicat: 09 iul. 2020, 10:00 Autor: G. M. Vedete

Misty și-a făcut intervenții estetice chiar înainte de ziua lui Keo, care a împlinit 42 de ani pe 21 iunie! Artista a vrut să-i facă o surpriză iubitului ei și se pare că a reușit.

Misty și-a dorit o schimbare, așa că a profitat de câteva ore libere în care micuța ei, Arya, a rămas cu tăticul Keo, și a dat o fugă la cabinetul medicului estetician, dar și la un salon de înfrumusețare!

Misty, la medicul estetician chiar înainte de ziua lui Keo

La cabinetul medicului a petrecut în jur de 2 ore în care și-a făcut un tratament de curățare profesional al tenului, asta pentru că simțea nevoia mai ales că, de când a venit pe lume fetița, ea și-a dedicat tot timpul ei, iar în clinicile de înfrumusețare n-a mai călcat de vreo 3 ani. La medicul estetician, Misty și-a făcut și o injectare cu acid hialuronic, în buze!

“O mamă casnică are momente în care se simte efectiv “doar” mamă, care are grijă de copil, de casă și de familie. Ceea ce este absolut minunat și am trăit în 2 ani jumătate de când o am pe Arya, mai intens, mai mult și mai frumos ca niciodată, cât a fost bebeluș nu m-am putut dezlipi de ea o secundă. Însă când copiii cresc puțin, ne amintim brusc, că și noi mamele suntem la urma urmei, femei, cu nevoi, cu stări și sentimente de tot felul care nu trebuie ignorate.

În plus de asta, femeia este și soție, iubită, care își dorește să arate bine, să fie mereu frumoasă, atrăgătoare și încântătoare!

Misty: „Starea mea de spirit, senzația mea de mulțumire și bucurie se vor reflecta și asupra relației cu copilul meu”

Uneori mi se întâmplă să fiu atât de obosită seara încât să nu îmi dau nici măcar cu o cremă hidratantă și regeneratoare de noapte. Exact! Cred că multe mămici, care nu au ajutor la curățenie, în bucătărie și nici bone, se regăsesc în ceea ce spun…Iar de când a început pandemia, noi nu am mai chemat pe nimeni în casă, deci nici doamna care mă ajuta la curățenie nu a mai venit. Casa e mare, treburi multe, copilul are nevoie de tine constant, totul în casă depinde de tine și te obisnuiești cu rutina aceasta de zi cu zi care nu te are în vedere și pe tine pentru că atunci când e vorba de nevoile tale, faci ce faci și te sabotezi cumva și tot amâni.

Misty, 2 ore în cabinetul esteticianului

Așa că am început să vizitez cabinetul doamnei doctor Daniela Diveică și mă impulsionează, mă motivează, pentru că atunci când am rezultate bune și vizibile, vreau să le și întrețin și fac un efort să mă îngrijesc constant, oricât de obosită aș fi, în unele zile. De fapt, după un tratament Dermalinfusion, care este tratamentul meu preferat, nu doar tenul se înviorează, ci și starea mea, îmi dă o bunădispoziție, mie cel puțin… un boost de energie.

Eu știu că starea mea de spirit, sănătatea mea și senzația mea de mulțumire și bucurie se vor reflecta și asupra relației cu copilul meu și de aceea încerc să nu mai ajung în situații în care să mă simt deprimată pentru că nu m-aș îngriji pe cât de mult mi-aș dori.

Dacă noi mămicile am înțelege acest lucru ne-ar ajuta să nu ne mai simțim vinovate atunci când avem și noi dorințe și anumite nevoi doar pentru noi și am face ceva mai des și în sensul acesta.

Deprimarea pe care poate nu o conștientizăm pe moment sau pe care nu vrem să o acceptăm, există… Frustrările se acumulează, apar stări de iritabilitate, de anxietate și te miri de ce și de unde…

Misty: „Am nevoie, când și când, să o las o oră, două cu tati și merg să mă “recreez “”

Și absolut toate stările mamei își vor pune în final amprenta asupra dezvoltării emoționale a copiilor. Dacă noi nu suntem ok cu noi însăne și în pielea noastră, vom transmite mai departe și îi vom face și pe cei mici nesiguri pe ei, temători, neliniștiti, confuzi.

Mă bucur nespus de orice clipă petrecută acasă cu copilul meu pentru că știu și văd cât de repede trece timpul acesta atât de prețios. Dar am nevoie, când și când, să o las o oră, două cu tati și merg să mă “recreez “ să îmi pot îndrepta atenția și către nemulțumirile mele în ceea ce mă privește pe mine sau aspectul meu fizic.

De la 30 de ani în sus pielea noastră are nevoie de mult mai multă atenție, îngrijire, curățare, protecție și hidratare! Și întotdeauna este mai ușor să previi decât să tratezi ceva.

Părerea și ajutorul unui specialist, pentru mine, este întotdeauna cea mai bună opțiune pentru că mi se pare important să știi ce tip de ten ai, ce probleme, ce nevoi exacte are tenul tău, ce produse potrivite tenului tău să folosești și în rutina de acasă s.a.m.d.

Spre exemplu, foloseam niște creme de la un brand foarte cunoscut, ce-i drept foarte bune și hidratante, dar deloc potrivite nevoilor tenului meu și care, în plus, conțin și foarte mult parfum și îmi iritau ușor fața.

Misty și-a injectat buzele

Mă deranja foarte tare aspectul obosit al tenului așa că mi-am făcut tratamente hidratante și care stimulează reînnoirea țesutului și de asemenea mi-am dorit și o hidratare a buzelor care se face prin injectarea unei cantități foarte mici de acid hialuronic.

O cantitate mică de acid hialuronic nu are putere de volumizare a buzelor, ci doar de hidratare. Ceea ce mi-am făcut eu. Vorbim de volum al buzelor atunci când se injectează minim un 1 ml de acid.

Acidul hialuronic e hidrofil, adică atrage apa în țesuturi. Cu cât noi bem mai multă apă, ne hidratăm, buzele vor fi mai hidratate și astfel și acidul hialuronic rămâne mai mult în țesuturi, respectiv în mucoase, în cazul buzelor”, a declarat Misty pentru CIAO.ro.

Misty și-a schimbat look-ul

Ei bine, dacă la cabinetul medicului estetician a petrecut doar 2 ore, la salonul de înfrumusețare, Misty a stat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ore! Ea și-a schimbat complet look-ul optând pentru un balayage. Astfel că, atunci când a ajuns acasă, la jumătatea ei, Keo, și micuța Arya, aceștia abia că au recunoscut-o! Contează însă faptul că artistul a rămas surprins plăcut de schimbarea ei care venise cu doar câteva zile înainte ca acesta să împlinească o frumoasă vârstă.

Publicat: 09 iul. 2020, 10:00 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă