Misty, primele declarații despre nunta cu Keo. Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 24 iun. 2021, 13:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Misty şi Keo au o relaţie frumoasă de peste şapte ani, iar fanii celor doi aşteaptă momentul în care vor ajunge în faţa altarului. În cadrul unui interviu recent, celebra artistă a vorbit despre acest moment şi a dezvăluit că se vede îmbrăcată în rochia albă de mireasă cât mai curând. 

Misty se poate considera o femeie împlinită! Are un iubit care îi oferă toată dragostea şi o fetiţă superbă pe care a adus-o pe lume în 2017. Artista este tare mândră de Arya Violette, despre care spune că le va călca pe urme: ”Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, spunea Misty despre fetița ei și a lui Keo.

”Mă văd îmbrăcată în rochia aceea frumoasă albă”

Cât despre momentul în care va ajunge în faţa altarului cu alesul inimii sale, Misty a dat câteva amânunte în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

„Cam toate evenimentele importante din viața noastră au fost cât se poate de discrete și n-am făcut deloc tam-tam. Am mai spus că mă văd îmbrăcată în rochia aceea frumoasă albă, de mireasă. Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații noștri, să petrecem și să sărbătorim împreună și această unire prin căsătorie care e una binecuvântată de Dumnezeu. Sunt o persoană credincioasă, chiar dacă nu merg des la biserică. În sufletul meu sunt credincioasă, provin dintr-o familie de oameni credincioși. Datorită bunicii mele știu toate rugăciunile posibile”, a mărturisit Misy, relatează spynews.ro.

„Nu este deloc ca în filmele de dragoste”

Ca în orice alt cuplu şi între Misty și Keo au existat de-a lungul timpului neînţelegeri. Artista a explicat faptul că o relaţie trece prin mai multe etape, însă în momentul când ambii parteneri îşi doresc acelaşi lucru, totul devine mai uşor.

Blondina a povestit în cadrul unui interviu cum a reuşit să treacă alături de Keo peste toate greutăţile pe care le-au întâmpinat.

„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever.

O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare. Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând.

Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc”, a spus Alexandra Pavel, pentru Fanatik.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 iun. 2021, 13:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă