Misty, detalii nemaiștiute despre cum a început relația ei cu Keo, pe vremea când el era cu Andreea Bălan: „Aveam 17 ani”

Publicat: 04 aug. 2020, 12:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În urmă cu mulți ani, Keo și Misty au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Începutul relației lor nu a fost tocmai unul liniștit, însă frumoasa blondină își amintește cu drag de acele momente.

Invitată într-o emisiune TV, Misty a povestit despre cum a început relația dintre ea și Keo, pe vremea când artistul era într-o relație cu Andreea Bălan. Cei doi s-au cunoscut într-o emisiune, unde acesta cânta.

„Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune”, a povestit Misty la Antena Stars.

„În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit. Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”, a mai spus artista.

La vremea aceea, fiecare avea un partener, însă acest lucru nu i-a oprit să facă schimb de numere de telefon și să înceapă să iasă la întâlniri.

„Am stat un pic și pe gânduri dacă să-i dau numărul sau nu”, a zis Misty.

„Am ieșit, am luat masa în oraș și așa a început povestea! […] Cel mai mult m-a atras talentul lui muzical și pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui și numai al lui, propriu și aparte”.

Keo și Misty au acum o fetiță de doi ani, Arya, însă nu au apucat să facă lucrurile oficiale și să se căsătorească. Misty a recunoscut îns că și-ar dori să facă acest pas: „Nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soție. Noi ne consideram ca și căsătoriți și folosim apelativele soțul meu’, soția mea’, dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate așa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea”.

Publicat: 04 aug. 2020, 12:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă