Misty, declaraţii neaşteptate despre Keo, la şapte ani de când s-au cunoscut: „Nu este deloc ca în filmele de dragoste”

Publicat: 16 iun. 2021, 13:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Misty și Keo s-au cunoscut în urmă cu şapte ani, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Viaţa lor s-a schimbat radical de când fetiţa lor a venit pe lume, însă acesta nu a fost sigurul moment. Frumosa blondină a povestit în cadrul unui interviu prin câte a trecut alături de partenerul său pentru a-şi salva relaţia.

Ca în orice alt cuplu şi între Misty și Keo au existat de-a lungul timpului neînţelegeri. Artista a explicat faptul că o relaţie trece prin mai multe etape, însă în momentul când ambii parteneri îşi doresc acelaşi lucru, totul devine mai uşor.

Blondina a povestit în cadrul unui interviu cum a reuşit să treacă alături de Keo peste toate greutăţile pe care le-au întâmpinat.

„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever.

O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare. Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând.

Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc”, a spus Alexandra Pavel, pentru Fanatik.

Misty recunoaște că nu poate să stea prea mult supărată pe iubitul ei, pentru că artistul ştie mereu cum să o împace.

„Îmi place că are simțul umorului și mă face mereu să râd, îmi place că nu pot sta mult timp supărată pe el, îmi place că știe mereu cum să mă împace, îmi place că ne răsfață mult pe amândouă, îmi place sentimentul pe care îl am atunci îl privesc și văd că e cel mai fericit făcându-ne pe noi fericite. Iar acestea sunt doar câteva din lucrurile care-mi plac la el, care mi-au venit în minte acum…”, a mai dezvăluit ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 iun. 2021, 13:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×