Misty, primele declarații despre cea de-a doua sarcină: ”Suntem copleșiți…”

Publicat: 16 iul. 2020, 20:31 Autor: G. M. Vedete

Ce spune Misty despre a doua sarcină, după ce fanii ei au luat foc în urma unei poze postate de artistă pe unul din conturile ei de socializare!

Pe pagina de socializare a Alexandrei Pavel, alias Misty, s-a creat o întreagă nebunie zilele trecute când artista a postat o imagine emoționantă în care apare în brațele lui Keo, iar micuța Arya, fetița lor în vârstă de aproape 3 ani, ținea mânuța pe abdomenul ei. Atât le-a trebuit unor internauți ca să spună că Misty și Keo se pregătesc să devină din nou părinți!

Comentariile cu felicitări au curs unul după altul, însă nici Misty, nici Keo nu au răspuns întrebărilor curioșilor și nici nu au confirmat sau infirmat sarcina.

Ce au aflat reporterii CIAO.ro de la Misty!

Mărturisesc că în urma acestui articol apărut, am primit telefoane de la apropiați care ne felicitau și ni s-a dat ceva de lucru pentru că am fost nevoiți să stăm să le explicăm tuturor, cum și de la ce a pornit această veste, de fapt. 

Eu îmi doresc foarte mult și un băiețel, să am pereche, fată și băiat. 

Acum ce o fi, o fi, lucrurile acestea, oricum, nu se pot plănui. Nu, nu sunt din păcate! E doar o interpretare greșită, a unei poze… Dar, Doamne ajută! (zâmbește – n.r.)

Nu am înțeles de unde această interpretare! Burtică nu am deloc, chiar sunt mai slabă ca niciodată!

Este doar o simplă coincidență faptul că Arya și-a pus mânuța pe burtica mea, fix atunci când am făcut poza. 

Ca să fac o glumă, Arya e cea “însărcinată “ în ultimul timp. (râde – n.r.). I-am arătat poze cu mine însărcinată și i-am spus că acolo era Arya bebeluș la mami în burtică și de atunci își tot ridică bluza și ne spune că are un “baby” acolo și “ baby is sleeping” să facem liniște, ne zice “shhhh” (râde – n.r.).

 Da, deci nu sunt! Îmi doresc dar mai târziu, să vedem! Suntem copleșiți, e foarte greu când nu ai niciun fel de ajutor. Am mai spus, părinții mei au job, părinții lui Keo locuiesc la Geneva, bonă nu ne dorim… ajutor la curățenie nu mai am de când cu pandemia aceasta. Chiar suntem singuri cu totul. Mă mai ajută mama mea cu gătitul, ne gătește în weekend câte ciorbită bună. Mă mai “salvează” astfel… în rest chiar sunt momente când mă simt depășită. 

 Aștept cu nerăbdare să poată merge Arya la grădiniță, să îmi reiau și eu activitățile, măcar pentru o perioadă de 1 an, 2,3… înainte “sa mă leg” din nou (râde – n.r.).

Avem nevoie de o pauză, de o vacanță și abia apoi poate, discutăm și despre venirea unui frățior sau unei surioare pentru Arya. 

Și pentru că de când o avem pe Arya m-am neglijat complet, în ultimul timp am avut o perioadă așa, în care m-am simțit mai deprimată deși nu voiam să accept acest lucru. M-am reapucat de sport să mă tonific, m-am revopsit blond, manichiură, pedichiură, tot ce pot și nu puteam, pentru a mă simți bine și frumoasă, feminină! Iar cel mai important lucru, merg o dată la 2 săptămâni la clinica doamnei dr. Daniela Diveică care m-a ajutat să scap de aspectul obosit al tenului meu, lucru care mă deranja extrem de tare și evităm să mă mai privesc în oglindă. Mă vedeam obosită, îmbătrânită, uzată (râde – n.r.).

Mă ajută să îmi mențin tenul curat, hidratat și regenerat, mă interesează pe mine foarte tare acest aspect pentru că e un factor destul de determinant în bună mea dispozitie, având în vedere că nu prea mă mai machiez. Și făcând toate acestea, mi-am redat energia, încrederea în mine, dorință de a mă reîntoarce la muzică și la activitate s.a.m.d. 

Acum că Arya a mai crescut și ne înțelegem mai bine și mai ușor cu ea, ne simțim și noi puțin mai liberi și ne bucurăm cât putem de perioada această, în care “ ne amintim “ efectiv că mai există și o viață de cuplu, de îndrăgostiți, pe lângă viața încărcată, aceasta de a fi părinți. 

Ce ne rezervă viitorul, vom vedea noi pe parcurs. Sănătoși să fim!”, a declarat Misty pentru CIAO.ro.

Publicat: 16 iul. 2020, 20:31 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×