Exclusiv| Keo s-a îmbolnăvit de Covid! Primele declarații are artistului: “Mă confrunt cu o…”

Publicat: 14 feb. 2022, 10:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Keo s-a îmbolnăvit de Covid și se află în izolare! Din fericire, cântărețul are o formă ușoară și ne-a asigurat că starea lui este totuși una bună.

Cum se simte Keo după ce s-a infectat cu Covid

 “Mulțumesc pentru griji. Sunt ok… pot spune că mă confrunt cu o răceală, mai diferită, să spunem. Deși fac parte din categoria celor vaccinați, cu 3 doze, iată că acest virus nu m-a ocolit. Important este că sunt ok și că mai am câteva zile și ies din izolare. Voi reveni în studio pentru că am fost nevoit să stagnez proiectele pe care le aveam în lucru”, a declarat Keo pentru CIAO.RO.

Keo a fost operat anul trecut

Keo a suferit o triplă intervenție chirurgicală, în aprilie 2021, după ce i-au fost depistate două hernii inghinale și una femurală. Intervenția chirurgicală a durat 3 ore și a fost una complexă.

“Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul Profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână”, ne declara Keo, imediat după ce a fost externat.

 

Publicat: 14 feb. 2022, 10:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă