EXCLUSIV | Keo, piesă cu Adela Popescu, după 5 ani de pauză: “Făcusem un fel de alergie la starsistemul autohton care promovează prea mult viața personală” – Ce rol a avut Radu Vâlcan?

Publicat: 23 nov. 2022, 12:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Keo, piesă nouă, în colaborare cu Adela Popescu! “Fără tine” este intitulată melodia pe care artistul a lansat-o recent, după 5 ani de pauză!

Keo, piesă nouă, după o pauză de 5 ani! Artistul, în colaborare cu Adela Popescu, a lansat “Fără tine”, recent. La doar câteva zile de la lansare, piesa celor doi a strâns peste 200.000 de vizionări pe Youtube, ea aflându-se în Trending.

Colaborarea celor doi a fost primită cu brațele deschise de către admiratorii lor. Atât Keo, cât și Adela Popescu au revenit, iată, în forță pe piața muzicală, după o pauză de câțiva ani.

Keo, piesă cu Adela Popescu. Clip cu scene filmate în Republica Dominicană

Keo ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cum a decis ca piesaFără tine o cânte cu Adela Popescu și nu cu altă voce feminină din showbiz, dar și cât de greu a fost filmeze clipul. Asta pentru artista a petrecut mult timp în Dominicană, unde a filmat, alături de Cabral Ibacka, și pentru show “Sunt celebru, scoate- de aici!”, de la Pro Tv.

O parte din imaginile din clipul “Fără tinesunt filmate chiar de Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, în Dominicană!

Keo, prima piesă după 5 ani în care nu ai mai lansat nimic. De ce? Ce ai făcut în acești 5 ani?

Am simțit nevoia de a lua o pauză, făcusem un fel de alergie la „starsistemul” autohton care promovează prea mult viața personală în detrimentul muzicii.

Însă nu am luat o pauză de la muzică în general, am continuat concertele și am compus și produs multe piese pentru alți artiști precum Alexandra Ungureanu, Proconsul, Andra Gogan și mulți alții.

Keo, despre Adela Popescu: „Suntem prieteni și vecini. O admir dintotdeauna, iar ei i-a plăcut mereu muzica mea”

De ce Adela Popescu? Cum a fost colaborarea? A fost greu să o convingi sau să te convingă? Nici Adela nu a mai lansat piese de ceva timp…

Suntem prieteni și vecini. O admir dintotdeauna, iar ei i-a plăcut mereu muzica mea. Un prieten comun a auzit un demo la această piesă la mine în studio și mi-a zis: “de ce nu o faci cu Adela?” Am rămas mut, instant mi-am dat seama că ar fi potrivirea perfectă și chiar așa a și fost. I-am trimis demo, i-a plăcut și a zis “da” imediat.

Care este povestea piesei? Dar cea a clipului?

Este un fel de romanță modernă. O piesă cu versuri care vorbesc de la sine, așa că vă invit pe toți să o ascultați. Am vrut să-i dau un aer vintage, de „șlagăr”, dar cu o producție foarte actuală. Mi-am dorit să iasă ceva special, ceva diferit. Simt că mi-a ieșit.

„Toate imaginile cu Adela care reprezintă amintirile au fost filmate în Republica Dominicană chiar de Radu Vâlcan, soțul ei”

În câte locații s-a filmat clipul și mai ales în cât timp? Adela a fost plecată o bună vreme în Dominicană, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ai ținut legătura cu ea cât era acolo sau cu Radu…ca să puneți la punct toate detaliile piesei, clipului?

Au fost 3 locații în București, iar toate imaginile cu Adela care reprezintă amintirile au fost filmate în Republica Dominicană chiar de Radu Vâlcan, soțul ei, în perioada filmărilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deci oarecum se poate spune că sunt chiar amintirile lor 🙂

Dacă vor fi cereri de concerte împreună, veți accepta?

Mi-ar face plăcere să cânt oricând alături de Adela pe scenă, mai ales că am avut ocazia să cântăm piesa live la Morning ZU și a ieșit super tare. Ea are totuși un program foarte încărcat, deci vom vedea.

Keo, Crăciun și Revelion pe scenă

Apropo, decembrie e o lună plină pentru voi, artiștii. Ai multe concerte stabilite pentru finalul de an? Crăciunul și Revelionul unde le petreci?

Crăciunul și Revelionul le voi petrece pe scenă, ca de obicei, de Crăciun voi concerta în București, alături de Alexandra Ungureanu, iar de anul nou voi fi la Iași. Vă aștept pe paginile mele de FB și Insta „keomusic” unde vă voi posta toate detaliile.

Foto: Arhivă personală

Publicat: 23 nov. 2022, 12:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă