Exclusiv| Keo a făcut 2 cover-uri care transmit un mesaj de pace: “Fiecare își exprimă susținerea față de poporul ucrainean așa cum poate, eu o fac prin muzică”

Publicat: 03 mart. 2022, 11:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Keo a făcut 2 cover-uri care transmit un mesaj de pace, în contextul războiului din Ucraina.

Tot mai mulți artiști, persoane publice, sunt alături de ucraineni, se pare. Keo își exprimă susținerea prin muzică. Artistul a ales două piese cu mesaje puternice pe care le-a înregistrat în propriul studio.

Keo, piese cu mesaj de pace

Contactat telefonic, Keo ne-a declarat: “Nu poți privi liniștit ceea ce se întâmplă în Ucraina în momentul de față, este absolut cutremurător. Fiecare își exprimă susținerea față de poporul ucrainean așa cum poate, eu o fac prin muzică.

Muzica rămâne limbajul universal și un purtător al mesajului de pace. De aceea am ales să preiau câteva piese cunoscute care poartă acest mesaj. Sper din tot sufletul că acest război să se termine și să se rezolve totul în favoare ucrainienilor, care sunt un exemplu pentru noi toți.

Aș vrea să termin prin a-l cita pe Sting, din piesa lui “Russians” :”Sper că și rușii își iubesc copii!”, a declarat Keo pentru CIAO.RO.

Keo și-a făcut studioul acasă

Keo, sau Cosmin Mustață, pe numele său real, un artist complet și un compozitor desăvârșit, și-a amenajat studioul în noua locuință. Artistul își petrece acolo majoritatea timpului, și reușește astfel fie aproape și de familia lui. Nu o dată s-a întâmplat ca fetița lui, Arya, și jumătatea lui, Alexandra Pavel, alias „Misty”, stea cu el în studio în timp ce acesta lucrează la proiectele sale.

Imagini: Arhivă personală

Publicat: 03 mart. 2022, 11:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă