De frica războiului, Keo învață să tragă cu arma! “Se pare că trăim într-o lume mai periculoasă și mai nebună decât aveam impresia”

Publicat: 10 mart. 2022, 19:37 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Keo învață să tragă cu arma de frica războiului! Îndrăgitul artist s-a apucat să se antreneze la tir!

Panica începe se instaleze tot mai mult și în rândul artiștilor. Care mai de care încep și ia masuri de precauție, caută soluții în caz de război. Keo face parte din categoria celor care au considerat e timpul învețe tragă cu arma.

Keo învață tragă cu arma

CIAO.RO prezintă imagini exclusive cu artistul din timpul unui “antrenament” la tir.

“Din păcate, se pare că trăim într-o lume mai periculoasă și mai nebună decât aveam impresia. Vreau să fiu capabil să-mi apar familia la nevoie, desi sper din tot sufletul să nu fiu niciodată pus într-o astfel de situație. Până de curând nici nu mă gândeam să învăț să trag cu arma, dar în contextul actual e mai bine să fii pregătit”, a declarat Keo în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Keo, piese cu mesaj de pace

Tot mai mulți artiști, persoane publice, sunt alături de ucraineni, se pare. Keo își exprimă susținerea prin muzică. Artistul a ales două piese cu mesaje puternice pe care le-a înregistrat în propriul studio.

Nu poți privi liniștit ceea ce se întâmplă în Ucraina în momentul de față, este absolut cutremurător. Fiecare își exprimă susținerea față de poporul ucrainean așa cum poate, eu o fac prin muzică.

Muzica rămâne limbajul universal și un purtător al mesajului de pace. De aceea am ales să preiau câteva piese cunoscute care poartă acest mesaj. Sper din tot sufletul că acest război să se termine și să se rezolve totul în favoare ucrainienilor, care sunt un exemplu pentru noi toți. Aș vrea să termin prin a-l cita pe Sting, din piesa lui “Russians” :”Sper că și rușii își iubesc copii!”, a declarat Keo pentru CIAO.RO.

Foto: Arhivă personală

 

 

Publicat: 10 mart. 2022, 19:37 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă