Cum se simte Keo la trei luni de la tripla operație: ”Sunt evident niște dureri care variază…”

Publicat: 28 iun. 2021, 08:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu trei luni, artistul Keo a suferit trei operații, după ce a avut mai multe probleme de sănătate. Cum se simte în prezent partenerul de viață al lui Misty?

Cântărețul Keo a avut câteva probleme de sănătate, iar în urmă cu trei luni a fost nevoit să fie supus unei triple intervenții chirurgicale, după ce a avut dureri. Keo a fost nevoit să apeleze la doctori, pentru a face o operație femurală și două pentru hernia inghinală. Cântărețul a mărturisit faptul că încă se resimte de la intervențiile pe care le-a suferit, existând ”dureri care variază”.

”Mă simt mult mai bine, toată lumea are în viață la un moment dat niște probleme de sănătate, am reușit să trec de momentele cele mai grele și deja sunt aproape din nou 100%. Sunt evident niște dureri care variază de la o persoană la alta, am avut șansa de a fi preluat de un doctor extraordinar, domnul Cătălin Copescu, și lucrurile au mers bine din acel moment”, a dezvăluit Keo la Antena Stars.

”Au fost niște chestii greu de depistat, nu prea există investigații care să-ți arate problemele, până la urmă ajungi la o intervenție exploratorie și medicul se uită prin burtă să vadă ce probleme sunt”, a mai spus artistul.

De ce i-a fost afectată temporar vocea lui Keo?

Keo a suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urmă cu ceva timp, după ce i-au fost depistate două hernii inghinale și una femurală. Intervenția chirurgicală a durat 3 ore și a fost una complexă, iar artistul a fost spitalizat timp de o săptămână.

Odată externat, Keo s-a întors acasă, la fetele lui, și încă se află în perioada de recuperare.

“Keo se simte din ce în ce mai bine. A trecut aproape o lună de la intervenția suferită, încă se reface. I-a revenit și vocea pentru că se “pricopsise” cu o laringită, efect secundar al intubării de la operație. Iată că, după vreo 2 săptămâni i-a revenit vocea, iar în curând va reveni în studio și pe scenă. Momentan ascultă cu strictețe sfaturile medicului pentru a se recupera așa cum trebuie. Stă acasă, petrece timp de calitate cu familia, cu Misty și micuța lor”, susțin surse din anturajul îndrăgitului artist pentru CIAO.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 28 iun. 2021, 08:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă