Imagini incendiare cu iubita lui Keo! Misty a încins plaja din Mamaia cu un costum de baie minuscul!

Publicat: 09 iul. 2021, 19:53 Autor: Maria Apostol Vedete

Misty, iubita lui Keo, a încins plaja din Constanța! Blondina a petrecut un weekend de vis la mare!

Paparazzii CIAO.RO au surprins-o, în weekend, pe Alexandra Pavel, alias Misty, iubita lui Keo, pe o plajă retrasă din Constanța. Cântăreața era însoțită de o amică, dar și de micuța Arya, fetița ei și a lui Keo. Încă de cum a ajuns la șezlong, blondina a dezbrăcat-o pe micuță în costum de baie și a început să o cremuiască bine cu soluție pentru protecție solară, după care i-a pus o pălărie pe cap. Ulterior, aceasta s-a pregătit și ea de plajă.

 Misty și-a etalat silueta la plajă

Artista a îmbrăcat un costum de baie din două piese, mov, care-i punea în evidență siluetă de invidiat, dar și tatuajele. Cele de la decolteu, încheietură și de pe gât le-a etalat cu mai multe ocazii, însă paparazzi au surprins desenul la care doar Keo are acces! Da, este vorba despre un tatuaj special, un cuvânt scris în japoneză, dar și două buze pe care Misty și le-a “pus” pe posterior. Slipul decoltat a lăsat la vedere tatuajul pe care blondina nu l-a afișat până acum.

Cele două femei din viața lui Keo au avut o dimineață perfectă la plajă, asta pentru că au savurat înghețată, au stat la soare și s-au jucat atât în apă, cât și la mal sau pe șezlong.

Misty la mare fără Keo. Ce spune artista

Contactată telefonic de reporterii CANCAN.RO, Misty ne-a declarat că este prima ieșire la mare din această vară.

“Într-adevăr am dat o fugă până pe litoral. Am fost invitată la deschiderea unei clinici și am luat-o pe Arya cu mine. Am fost însoțită de mai multe prietene, venite și ele în weekend la mare. Keo, din păcate n-a putut veni pentru că este extrem de prins. Este brand ambassador al celui mai mare festival din Europa, Foreverhit, care va avea loc pe 18 septembrie pe Arena Națională în București. Plus alte proiecte muzicale, înregistrări și întâlniri, care nu suportau amânare. Toți 3 vom merge pe litoral spre finalul lunii iulie, probabil, sau în august, cam așa am plănuit”, a declarat Misty pentru CIAO.RO.

Publicat: 09 iul. 2021, 19:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă