Misty, despre inelul de logodna primit de la Keo: “A fost un moment de neuitat”

Publicat: 20 Jan. 2017, 14:04 Vedete
Misty, despre inelul de logodna primit de la Keo: “A fost un moment de neuitat”

Iubirea dintre Keo si Misty este pe zi ce trece mai mare, iar dovada acestui lucru sta faptul ca pe degetul cantaretei sta inelul de logodna.

“S-a intamplat anul acesta pe 22 ianuarie, de ziua mea. Am fost luata prin surprindere, avand in vedere ca se incheiase petrecerea si seria de surprize de care am avut parte inca de dinainte de ziua mea. A fost un moment frumos, romantic emotionant si de neuitat, dar un moment intim, doar intre noi doi”, ne-a dezvaluit sincera cantareata.

Multa lume s-a grabit sa speculeze ca foarte curand cei doi vor ajunge la altar, insa Misty nu a dat detalii legate de acest aspect inca.

“Sunt fericita si implinita. Nu stim ce planuri are viata cu noi si nu ne pasa, dar suntem si vom ramane impreuna cat timp ne vom iubi”, ne-a mai spus cantareata.

Cu toate ca iubirea dintre ei este mare, Misty nu se gandeste in momentul de fata sa faca un copil si asta pentru ca, spune ea, momentan nu i-a sunat ceasul biologic si vrea sa se bucure de fiecare clipa si sa profite din plin de frumusetea celor 26 de ani pe care ii are.

“Imi doresc un bebe, chiar doi, imi plac si iubesc foarte mult copiii, ma pricep sa am grija de copii si am o candoare si un instinct matern foarte dezvoltat dar nu imi doresc un copil al meu in viitorul apropiat. Ma simt inca o copila, ma simt confortabil si stiu, vad ce inseamna sa ai grija de un copil, 24 din 24 de ore ,pentru ca nu imi doresc bona sau ajutorul prea mare al parintilor si deci nu sunt pregatita full time pentru un bebe”, ne povestea ea in urma cu ceva timp.

Publicat: 20 Jan. 2017, 14:04 Vedete
Pe aceeași temă