EXCLUSIV| Keo, operat de urgență înainte de Paște! Artistul a făcut o triplă intervenție chirurgicală

Publicat: 21 Apr. 2021, 20:42 Vedete

Keo, operat de urgență înainte de Paște! Îndrăgitul artist a suferit o triplă intervenție chirurgicală și a fost spitalizat o săptămână.

Keo a trecut printr-o mare cumpănă, recent, când a ajuns de urgență pe mâna medicilor de la un spital din Capitală. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală complexă, operație care a necesitat și o săptămână de spitalizare, după cum au aflat reporterii CIAO.RO.

Keo, operat de urgență. Ce a pățit artistul?

Artistul nu s-ar fi simțit deloc bine în ultima perioadă, ba mai mult a avut și dureri aproape insuportabile, iar în urma investigațiilor amănunțite ar fi fost diagnosticat cu hernie. Medicii au decis să-l opereze imediat. În timpul intervenției însă, aceștia au avut o adevărată surpriză. Ei au constatat că nu au de-a face doar cu o hernie, ci și cu două hernii inghinale și una femurală. Astfel că, operația ce ar fi trebui să dureze în jur de o oră și jumătate, s-a transformat într-una de aproximativ 3 ore, conform surselor noastre!

Deși Keo este unul din artiștii care preferă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, el fiind “zgârcit” în declarații despre ceea ce privește familia, relația și cu atât mai mult probleme de sănătate, reporterii CIAO.RO au reușit să-i smulgă câteva detalii despre poate cea mai grea cumpănă din viața lui.

Keo, primele declarații: „Am fost internat o săptămână”

Keo era acasă, fusese deja externat și ne-a asigurat că se simte mai bine și că în curând își va relua activitatea muzicală.

“Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul Profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână.

În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.

Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio.

Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty și fetița lor, Arya – n.r.)”, a declarat Keo în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Foto: Arhivă personală / Instagram Keomusic

 

 

 

 

Publicat: 21 Apr. 2021, 20:42 Vedete
Pe aceeași temă