Keo își învață fiica să cânte la pian! Imagini emoționante cu tăticul și micuța în timp ce interpretează Frere Jacques

Publicat: 31 Jul. 2020, 09:11 Vedete

Keo își învață fiica, pe Arya, în vârstă de aproape 3 ani, să cânte la pian. Micuța adoră muzica, dar și să danseze, asemeni părinților ei, Keo și Alexandra Pavel, alias Misty.

Keo și Misty au familia pe care și-au dorit-o, în sfârșit! Celor doi li s-a schimbat complet viața de când a venit pe lume fiica lor, Arya, o veselie de copil care îi surprinde zilnic.

Cei doi artiști s-au mutat de curând în casă nouă, mult mai spațioasă, în care Keo a găsit loc să-și facă și un studio profi unde petrece destul de mult timp și lucrează. De cele mai multe ori, acesta este “supravegheat” cu mare atenție de fetița lui, Arya, care este îndrăgostită și ea de muzică, dansează, și, mai mult, este curioasă când vede atâtea aparaturi pe care tăticul Keo le deține în studio.

Recent, mămica Misty a surprins niște imagini emoționante cu Keo și Arya, în timp ce “studiau” la pian. Artistul o învață pe micuță să cânte la pian melodia celebră “Frere Jacques”. La aproape 3 ani, Arya aproape că știa toate versurile.

Keo e topit după Arya

Micuța Arya știe să pronunțe cuvinte din mai multe limbi străine. Misty vorbește cu ea în limba română, în timp ce Keo în limba franceză pe care o știe la perfecție. Cu toate acestea, Aryei îi place foarte tare și limba engleză sau rusă pe care le învață, se pare, de la desene animate, după cum a declarat și Misty în presă.

 

Publicat: 31 Jul. 2020, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă