Keo, clip cu fetița lui și cu iubita Misty: “Crăciunița este despre noi toți cei care iubim și suntem iubiți”

Publicat: 23 dec. 2019, 21:01 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Keo, clip cu fetița lui, Arya, înainte de sărbători! În videoclip apare și iubita lui, Misty. “Crăciunița” este noua piesă lansată de Keo, melodie în care își arată dragostea pentru micuța Arya, dar și pentru iubita lui, Alexandra Pavel, alias Misty. 

 Misty: “Piesele lui Keo m-au impresionat puternic dintotdeauna!”

“Ideea a fost a lui Keo, bineînțeles… De fapt nici nu știu dacă a fost o idee, ci mai degrabă sentimente și trăiri, pe care el și le exprimă cel mai ușor și cel mai frumos prin muzica pe care o compune și versurile pe care le scrie din tot sufletul lui.  

 Arya s-a născut pe 27 decembrie, a apărut spre sfârșit de an, cum spune și piesa “Crăciunița”. Iar noi doi ne-am cunoscut tot într-o decembrie, iarnă, sărbători…  Așadar, cumva, sfârșitul de an, a marcat pentru noi, niște momente importante din viața noastră. A marcat noi și frumoase începuturi, de fapt.  

 Iar lui Keo îi ies piesele astea de iarnă … într-un fel aparte! Toate piesele lui, în general, au un suflet al lor propriu… Au un univers, sunt cu o încărcătură sentimentală, artistică foarte puternică. Dar în special piesele de iarnă pe care le compune, au ceva și mai deosebit. Poate îmbrăcate așa și cu magia sărbătorilor, trăirile din piesă se amplifică și pentru el… care o compune, dar și pentru cei care o ascultă.  

 Eu sunt o sentimentalistă și o romantică, poate nu în felul meu de a fi și de a mă manifesta …dar sunt o romantică prin felul meu de a simți, de a trăi și de a visa… îmi place poezia, ador romanțele, poveștile și basmele… când ascult o melodie trebuie să mă atingă, să o simt, să pot să o trăiesc, să-mi spună o poveste, să-mi transmită o emoție…  Unde voiam să ajung este că, pe mine, piesele lui Keo m-au impresionat puternic dintotdeauna! Acum și mai tare, când Arya și cu mine, facem parte din piesele lui, din povestea lor, din universul lui Keo”, a declarat Misty pentru CIAO.ro.

Filmarea clipului Crăciunița s-a făcut în noua casă a lui Keo și a lui Misty, cea călcată de hoți

Keo și Misty au filmat clipul piesei “Crăciunița” în noul lor cuibușor de nebunii, după cum ne-a declarat chiar blondina. “Filmările au fost făcute la casa cea nouă, în care nu ne-am mutat încă… am sperat să reușim să ne mutăm înainte de sărbători dar, știți cum e… se găsește întotdeauna câte ceva care să te întârzie sau să îți dea planurile peste cap…ba nu știu ce acte, aprobări, ba nu a venit comanda blatului de la bucătărie, ba nu a putut Nea’ Gheorghiță să ajungă să termine nu știu ce de montat, ba au spart hoții casa și au furat centrală și nu mai știu ce, fix înainte cu o zi de a se instală sistemul de alarmă … tot felul de lucruri de genul acesta, dar asta este altă poveste!”, ne-a mai spus Misty.

Fetița lui Keo s-a rușinat la filmările clipului Crăciunița

Filmările n-au fost tocmai ușoare pentru părinții Keo – Misty, asta pentru că micuța Arya le-a cam dat bătăi de cap. “Pe Arya am pregătit-o strategic pentru filmări (râde – n.r.) Am așteptat să își facă somnul de prânz, s-a trezit, i-am dat să pape și apoi abia, am plecat cu ea spre casa nouă unde se afla deja tati împreună cu echipa de filmare. Tati a filmat vreo 2 zile, noi câteva ore. Rezolvasem problema cu somnul și masa, nu aveam nevoie de pauze prea mari, iar mici gustări avem tot timpul la noi… părea că o să fie totul ok. Când am ajuns acolo… surpriză! Arya a fost atât de intimidată și de rușinată de regizorul Mihai Laz cu care noi lucrăm deja de ceva timp și ne este bun prieten și de restul echipei, toți băieți frumoși, drăguți… efectiv nu își scotea capul din pieptul meu! Iar dacă o lăsam pe canapea, își băga capul între perne… Am crezut că nu o să reușim să filmăm… Nu voia să o schimb în rochița roșie și îmi cerea să plecăm (râde – n.r.). 

S-a relaxat după ce am desfăcut niște ciocolată, ne-am alergat și ne-am jucat puțin și am reușit să filmăm niște cadre chiar simpatice. Spre final s-a împrietenit și cu băieții, le arată jucăriile ei și îi întreba dacă ei i-au luat păpuși (râde – n.r.).

A ieșit un clip frumos și emoționant, am reușit să surprindem câteva cadre cu o mică parte din dragostea, emoția și bucuria care ne înconjoară în fiecare zi, de când o avem pe Arya. 

“Crăciunița” noastră iubită, este prima piesă și primul videoclip cu și despre fetița noastră Arya, despre noi toți cei care iubim și suntem iubiți, compusă de tati cu toată dragostea. Ne bucurăm că avem ocazia să imortalizam astfel de amintiri frumoase împreună pe care să le împărtășim și cu publicul care ne îndrăgește. Sper să vă placă și să vă regăsiți cât mai mulți într-o piesă ca această, cu atât de multă iubire! Sărbători fericite alături de familie! Cel mai important… vă doresc sănătate! Și bineînțeles mese îmbelșugate, învăluiți de dragoste și muzică bună!”, mai spune Misty.

 

Publicat: 23 dec. 2019, 21:01 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă