Keo, despre Adela Popescu. Cum s-a ajuns la colaborare: „Am rămas mut, instant mi-am dat seama că…”

Publicat: 27 nov. 2022, 10:37 Autor: Camelia Vedete

Keo și Adela Popescu au revenit pe piața muzicală, după o pauză de câțiva ani.

Keo ne-a dezvăluitîntr-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cum a decis ca piesa “Fără tine  o cânte cu Adela Popescu și nu cu altă voce feminină din showbiz.

De ce Adela Popescu? Cum a fost colaborarea? A fost greu să o convingi sau să te convingă? Nici Adela nu a mai lansat piese de ceva timp…

Suntem prieteni și vecini. O admir dintotdeauna, iar ei i-a plăcut mereu muzica mea. Un prieten comun a auzit un demo la această piesă la mine în studio și mi-a zis: “de ce nu o faci cu Adela?” Am rămas mut, instant mi-am dat seama că ar fi potrivirea perfectă și chiar așa a și fost. I-am trimis demo, i-a plăcut și a zis “da” imediat.

Care este povestea piesei? Dar cea a clipului?

Este un fel de romanță modernă. O piesă cu versuri care vorbesc de la sine, așa că vă invit pe toți să o ascultați. Am vrut să-i dau un aer vintage, de „șlagăr”, dar cu o producție foarte actuală. Mi-am dorit să iasă ceva special, ceva diferit. Simt că mi-a ieșit.

În câte locații s-a filmat clipul și mai ales în cât timp? Adela a fost plecată o bună vreme în Dominicană, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ai ținut legătura cu ea cât era acolo sau cu Radu…ca să puneți la punct toate detaliile piesei, clipului?

Au fost 3 locații în București, iar toate imaginile cu Adela care reprezintă amintirile au fost filmate în Republica Dominicană chiar de Radu Vâlcan, soțul ei, în perioada filmărilor „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deci oarecum se poate spune că sunt chiar amintirile lor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi!

Adela Popescu abia și-a ascuns lacrimile despărțirii de soț. Cu toate acestea, vedeta TV încearcă să fie tare pentru o lună și să își facă îndatoririle de mamă. Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru filmările show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1.

Astfel, Adela Popescu spune că se va concentra pe lucruri concrete, pentru că este foarte greu cu trei copii de vârste diferite, plus proiectele pe care le are în desfășurare.

„Poza asta mi-a facut Radu la ultimul pranz inainte de plecarea lui in Thailanda.
Sigur, stiu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta si ce e rau se uita, ce e bun, e bine primit. 🙂
Daca pana acum lacrimam nitel dupa despartirile de la aeroport, de data asta, m-am facut ca nu bag de seama golul din stomac si m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine interna, etc.
Pentru ca real, cu trei copii acasa cu programe diferite de dus-adus la scoala/gradi, optionale, activitati, cumparaturi, lansari de piese, emisiuni, finala “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de vaicareli.
In consecinta, doamna Doina, tu cand ai de gand sa vii la Bucuresti? Nu te-ai saturat de vacanta?”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Publicat: 27 nov. 2022, 10:37 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă