Teo Trandafir, vecina ideală! Ce gest a făcut vedeta tv pentru Keo și Misty

Publicat: 17 Jun. 2020, 10:12 Vedete

Teo Trandafir, vecina ideală pentru Keo și Misty! Vedeta tv și fetița ei, și cei doi artiști locuiesc foarte aproape unii de alții și se ajută de fiecare dată când au nevoie.

Deși nu locuiesc de foarte mult timp unii lângă alții, între Teo și Keo, și Misty s-a legat o relație extrem de frumoasă și specială.

Recent, Misty s-a apucat să facă gogoși împreună cu micuța Arya, și, la un moment dat, artista a realizat că nu îi ajunge făina pentru aluat și în casă nu mai avea niciun gram. Ca să nu bată drumul până la magazin, Misty a apelat imediat la Teo Trandafir, vecina lor prietenoasă, ca să-i dea o mână de făină să-i poată termina gogoșile micuței Arya. Cum i-a cerut? Într-un mod inedit de-a dreptul! Misty a postat câteva story-uri în care apărea alături de Arya, în timp ce amestecau aluatul pentru gogoși, și a întrebat-o pe Teo Trandafir dacă are niște făină pe acasă: Teo Trandafir, scumpă vecină, aveți făină? (râde – n.r.)”.

La scurt timp, Teo i-a și răspuns, tot în mediul online: “Vin imediat!”. Și uite așa a putut Misty termina rapid gogoșile fără să mai facă un drum până la magazin!

Capturi: Instagram Mistyimisty

Publicat: 17 Jun. 2020, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă