Exclusiv! Andreea Bălan o să ia foc! George Burcea și Viviana s-au împrietenit cu Keo și Misty! Ce mesaje își dau!

Publicat: 21 Jun. 2021, 15:39 Vedete

Andreea Bălan o să ia foc când o să vadă că fostul ei soț s-a împrietenit cu fostul iubit!

Andreea Bălan o să tune și o să fulgere? George Burcea, fostul ei soț, și iubita lui, Viviana, s-au împrietenit cu Keo și Misty! Cei patru nu se feresc nici în mediul online să-și dea “like-uri”, “inimioare” sau comentarii!

George Burcea și Viviana s-au împrietenit cu Keo și Misty

O nouă relație de prietenie pare să se înfiripat în showbiz, una deloc pe placul Andreei Bălan, probabil. Cântăreața s-ar putea să ia foc când va vedea cum fostul soț și fostul iubit, împreună cu jumătățile lor, s-au apropiat în ultima perioadă.

Misty și Keo, împreună cu George Burcea și Viviana își dau “like-uri” și comentarii la imagini pe social media. Spre exemplu, Misty a fost prezentă recent, împreună cu fiica ei Arya, în emisiunea prezentatoarei Teo Trandafir, moment pe care l-a postat și pe Instagram, iar George Burcea i-a pus 2 inimioare. Ulterior, și Misty i-a lăsat inimioară și felicitări la o poză pe care actorul a postat-o.

 Viviana și Keo, născuți în aceeași zi

Viviana Sposub și-a anunțat revenirea la emisiunea “Vorbește lumea”, iar Misty a felicitat-o: “Congrats bebe”.

Mai mult, pe 21 iunie, atât Keo, cât și Viviana Sposub își serbatoresc zilele de naștere. Misty i-a scris lui Keo “Happy bday, soulmate! Happy bday, super daddy! Alexa & Arya”. În multitudinea de comentarii lăsate de fanii celor doi, se regăsește și cel lăsat de George Burcea: “Câti sărbătoriți astăzi. La mulți ani!”.

Misty i-a răspuns imediat, urându-i “La mulți ani!” Vivianei, fiind și ziua ei: “La mulți ani @viviana.sposub!”.

Andreea Bălan, despre George Burcea

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat Andreea Bălan, scrie Cancan.ro.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Misty / Instagram Viviana Sposub / Instagram George Burcea

 

Publicat: 21 Jun. 2021, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă