Barbatul a inlocuit vesta de salvare cu… o pereche de pantaloni! Metoda ciudata a dat roade, pentru ca s-a salvat cand era pe mare! VIDEO

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:23 Life

Barbatul care s-a salvat intr-un mod atat de ingenios se numeste Arne Murke si are varsta de 30 de ani.

Barbatul a inlocuit vesta de salvare cu... o pereche de pantaloni

De asemenea, a incercat sa ajunga la vesta de salvare pe care fratele sau i-o aruncase. Nu a reusit din pricina curentilor marini care erau mult prea puternici. In plus, Arne a fost transportat rapid la o distanta mare fata de coasta, noteaza agerpres.ro.

Barbatul care s-a salvat dupa ce a inlocuit vesta de salvare cu pantalonii pe care ii avea pe el a marturisit cum i-a venit ideea. „Din fericire, stiam sa fac un truc cu jeansii mei”, a povestit Arne Murke. „Daca nu aveam acei jeansi, nu as mai fi fost astazi aici. Ei sunt lucrul care mi-au salvat cu adevarat viata”, a mai declarat barbatul.

Acesta a facut noduri la capetele jeansilor si si-a ridicat pantalonii pe deasupra apei, pentru a capata aer. Dupa aceea, i-a scufundat imediat sub nivelul apei, si in acest fel a captat aerul. Si-a improvizat in acest mod o vesta de salvare foarte rudimentara, dar care l-a tinut la suprafata.

« Pagina anterioară

Publicat: 16 Mar. 2019, 16:23 Life
Pe aceeași temă