Avocatul familiei Macesanu, decizie de ultima ora. Cere o noua expertiza pentru demonstrarea uciderii Luizei si Alexandrei

Publicat: 11 oct. 2019, 19:02 Autor: Simona News 3
Avocatul familiei Macesanu, decizie de ultima ora. Cere o noua expertiza pentru demonstrarea uciderii Luizei si Alexandrei

Lucrurile incep sa se incurce in cazul Caracal, insa adevarul inca nu vrea sa iasa la iveala.

Avocatul familiei Macesanu, decizie de ultima ora. Astfel ca acesta este decis sa ceara o noua expertiza pentru a demonstra daca Luiza si Alexandra chiar au fost ucise, dupa cum sustine Gheorghe Dinca, suspectul din Caracal.

„Proba cu butoiul e ireleventă”, este de parere Aurel Moldovan. Magistratii Tribunalului Olt au decis sa prelungeasca pe 25 septembrie, cu 30 de zile, pana pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dinca.

Avocatul familiei Macesanu, decizie de ultima ora

Dincă a spus ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. In plus, el a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, disparuta in luna aprilie.

Anchetatorii au intrat in posesia telefoanelor lui Dinca

Cazul Caracal continua, iar la aceasta ora telefoanele lui Gheorghe Dinca reprezinta cel mai mare interes. In decursul zilei de azi Gheorghe Dinca a fost audiat pret de mai multe ore la DIICOT, unde sunt perchezitionate doua dintre telefoanele sale.

Se pare ca este vorba despre doua telefoane mobile vechi, pe care anchetatorii le-au gasit mult mai tarziu in casa ororilor, nu cele trei despre care s-a spus pana acum.

Astfel ca oamenii legii vor sa afle toate persoanele cu care Gheorghe Dinca a intrat in contact in intreaga perioada in care Luiza si Alexandra au disparut, mai precis din luna aprilie a acestui an si pana in prezent.

Anchetatorii suspecteaza ca Gheorghe Dinca a avut complici care l-au ajutat la rapirea si uciderea celor doua adolescente.

Publicat: 11 oct. 2019, 19:02 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă