Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc si-au spus ‘Adio!’ Anuntul divortului a fost facut pe social media de ambii fost parteneri

Publicat: 11 Oct. 2019, 16:01 Vedete

Povestea de dragoste dintre Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-a sfarsit, iar cei doi au facut primele declaratii.

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc si-au spus ‘Adio!’ Fiul afaceristului, Ion Tiriac, si fiica cunoscutei cantarete, Anastasia Lazariuc, au fost casatoriti vreme de 10 ani.

„Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc si-au spus ‘Adio!’

Ion Tiriac si Ileana Lazariuc si-au spus 'Adio!'

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!” au spus cei doi pe social media.

S-au cunoscut in urma cu 17 ani si au avut o relatie plina de nabadai, cu separari si impacari. Ion Ion Tiriac si-a indreptat atentia la un moment dat catre Maria Marinescu, casatorindu-se la scurt timp, mai precis in 2007, insa casnicia lor a durat doar trei luni.

Iar imediat dupa, Ion Ion Tiriac a revenit la prima si marea sa dragoste, Ileana Lazariuc, astfel ca in martie 2009, cei doi s-au casatorit civil, la Monte Carlo, iar pe 29 august, in acelasi an, cei doi au facut cununia religioasa si nunta, ceremonia avand loc la biserica din Satnoieni, Calarasi.

Tiriac si Lazariuc au impreuna doi copii, Alexandru (11 ani) si Nicholas Noah (10 ani). Alexandru a venit pe lume in luna martie a anului 2008, iar Nicholas Noah in iunie 2009.

Publicat: 11 Oct. 2019, 16:01 Vedete
Pe aceeași temă