Anchetatorii au intrat in posesia telefoanelor lui Dinca. Ce au descoperit acestia

Publicat: 11 oct. 2019, 17:04 Autor: Simona News 3

Cazul Caracal continua, iar la aceasta ora telefoanele lui Gheorghe Dinca reprezinta cel mai mare interes.

Anchetatorii au intrat in posesia telefoanelor lui Dinca. In decursul zilei de azi Gheorghe Dinca a fost audiat pret de mai multe ore la DIICOT, unde sunt perchezitionate doua dintre telefoanele sale.

Se pare ca este vorba despre doua telefoane mobile vechi, pe care anchetatorii le-au gasit mult mai tarziu in casa ororilor, nu cele trei despre care s-a spus pana acum.

Anchetatorii au intrat in posesia telefoanelor lui Dinca

Gheorghe Dinca la detectorul de minciuni

Astfel ca oamenii legii vor sa afle toate persoanele cu care Gheorghe Dinca a intrat in contact in intreaga perioada in care Luiza si Alexandra au disparut, mai precis din luna aprilie a acestui an si pana in prezent.

Anchetatorii suspecteaza ca Gheorghe Dinca a avut complici care l-au ajutat la rapirea si uciderea celor doua adolescente. Magistratii Tribunalului Olt au prelungit pe 25 septembrie, cu 30 de zile, pana la data pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dinca.

Barbatul a afirmat ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu pe 25 iulie, iar mai apoi i-a incinerat corpul. In plus, el a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, disparuta in luna aprilie.

Publicat: 11 oct. 2019, 17:04 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă