Elena Gheorghe cânta alături de cumnata ei, in noul clip! VIDEO

Publicat: 11 oct. 2019, 14:22 Autor: G. M. Vedete
Elena Gheorghe cânta alături de cumnata ei, in noul clip! VIDEO

“Numele tău” este titlul piesei mult așteptate de către publicul artistei, nerăbdător ca Elena sa încânte din nou in limba maternă.

Elena Gheorghe cânta alături de cumnata ei. După un an, timp in care Elena Gheorghe a lansat doar single-uri in aromâna, inclusiv albumul “Luna Alba”, artista lansează azi o piesa de dragoste in limba romană .

“Numele tău” este titlul piesei mult așteptate de către publicul artistei, nerăbdător ca Elena sa încânte din nou in limba maternă.

Elena Gheorghe cânta alături de cumnata ei

Elena Gheorghe lansează „Numele tău”

Anul acesta, toamna nu mai e melancolica, nu mai exista iubiri toxice, lacrimile de tristete s-au transformat in bucurie, iar versurile sunt ceea ce speram sa ni se intample atunci când ne îndrăgostim. Melodia are la baza dragostea adevarata, iubirea reciproca si finalul fericit la care visam cu totii atunci când iubim.

„Numele tau“, un single care da viata celor mai puternice amintiri si prezinta povestea unui roman de iubire cu deznodamant fericit. Pentru „Numele tau”, artista a colaborat cu Alex Pelin si George Sava, dar si un un cvartet din care face parte cumnata ei, Alexandra Ene.

Elena Gheorghe: “In relația cu sotul meu am trecut peste cuvântul familiei!”

Nimic nu e mai frumos pe lume decat sa traiesti “o poveste de dragoste adevarata”, acea dragoste pura pe care n-o intalnesti decat o singura data in viata dupa parerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutati, peste defecte, peste orice si nu se stinge niciodata…

In relatia mea cu sotul meu am trecut prin foarte multe incercari, am trecut peste cuvantul familiei, peste cel al trupei din care faceam parte amandoi chiar si cu riscul ca vom fi dati afara, am trecut prin Rai si iad si cine ne cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc, insa dragostea noastra intotdeauna a invins si ii multumim Celui de Sus in fiecare secunda pentru asta.

Cand gasesti dragostea cu adevarat, ai grija de ea, chiar daca asta cateodata inseamna sa treci prin foc pentru ea, e cel mai de pret lucru pe care il poti gasi in aceasta viata. Suntem facuti sa daruim si sa primim iubire si cand lucrurile acestea se intampla concomitent, este fara doar si poate cel mai frumos sentiment pe care-l putem trai. Piesa asta este despre dragoste, iar daca pe tine te-a atins… eu sunt fericita”, spune Elena Gheorghe.

Publicat: 11 oct. 2019, 14:22 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă