Elena Gheorghe s-a certat cu sotul ei! De la ce a pornit altercatia VIDEO

Publicat: 20 Apr. 2019, 15:28 Vedete

Recent, cantareata a lansat o piesa noua insotita de un videoclip. Pentru el, artista a filmat desi era extrem de obosita si nedormita de ore bune.

Elena Gheorghe s-a certat cu sotul ei la filmarile videoclipului “Steaua Imsheata”, o piesă mai veche a lui Dani Peanci, reorchestrată. Artista a ajuns pe platourile de filmare ale videoclipului dupa 1700 de km strabatuti – București -Suceava-Timișoara-București.

Nedormita de 30 de ore, Elena Gheorghe a fost preluata de echipa ei. Toti au muncit pentru ca look-ul ei sa nu tradeze oboseala artistei. La un moment dat, spiritele s-au incins intre Elena Gheorghe si sotul ei, Cornel. Barbatul s-a suparat caci artista voia sa bage picioarele in apa rece.

Elena Gheorghe s-a certat cu sotul ei


Cu toate ca afara era frig si ea era deja extenuata, Elena Gheorghe a vrut sa respecte scenariul. Ingrijorat pentru starea de sanatate a sotiei sale, Cornel s-a opus. Intre cei doi a aparut o mica cearta, aplanata de artista care si-a dat seama cat risca daca se imbolnaveste.

„Toată familia, in frunte cu sotul meu, dar și fanii care mi-au urmărit evoluția zilnică pe rețelele de socializare , m-au certat pentru ca un asemenea program haotic, nopți pierdute și nedormite îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzica parca îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată.

Elena Gheorghe si Cornel, cearta de la apa rece

A fost o discuție intr-adevăr între noi, legată de faptul că în scenariu mai există un cadru care trebuia filmat cu picioarele in apa extrem de rece. Eu eram obosita după vreo 30 de ore nedormite, dar cine mă cunoaște știe ca de multe ori nu ma gândesc la repercusiuni, și că mă arunc înainte când vine vorba de familie sau de carieră.

Sunt o tipă perfecționistă și doream sa duc la bun sfârșit ceea ce plănuisem. Cornel s-a supărat foarte tare și după o mică ceartă mi-am dat seama că îmi puneam sănătatea în pericol, și avem o perioadă cu foarte multe concerte, iar eu cânt doar live. Și până la urmă sănătatea e mai importantă ca orice….”, a declarat Elena Gheorghe pentru wowbiz.ro. Elena Gheorghe a ajuns la spital cu fiul ei! 

Publicat: 20 Apr. 2019, 15:28 Vedete
Pe aceeași temă